Android OSManuální výběr sítě 2G/WCDMA

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Marcela
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 04. lis 2011 16:09:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 724040648

Manuální výběr sítě 2G/WCDMA

Příspěvek od Marcela » pát 04. lis 2011 16:18:07

Dobrý den,
sháním mobilní telefon s operačním systémem Android, s možností manuálního výběru sítě 2G/WCDMA.
Můžete mi prosím poradit nějaký tip telefonu? Děkuji M.




Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Manuální výběr sítě 2G/WCDMA

Příspěvek od Pedro1 » pát 04. lis 2011 20:33:31

Meli by to umet vsechny. :lol:

Pedro1


Autor tohoto vlákna
Marcela
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 04. lis 2011 16:09:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 724040648

Re: Manuální výběr sítě 2G/WCDMA

Příspěvek od Marcela » sob 05. lis 2011 9:37:34

Bohužel právě že neumí, např. Samsung S5570 má pouze automatický výběr - vybere si sám síť s nejlepším signálem. Potřebuju přístroj, na kterém si mohu manuálně nastavit k čemu se chci připojit . Myslím si, že budu muset koupit dražší přístroj.. Z toho důvodu zkouším zjistit, který to opravdu dokáže. Na odděleních podpory velkých internet. prodejců mob. telefonů mi nedokážou poradit.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Manuální výběr sítě 2G/WCDMA

Příspěvek od ludekbrno » sob 05. lis 2011 11:19:55

Nechci se hádat, ale podle mě to opravdu umí všechny, protože je to standardní součást menu androidu. Jen si to prostě nenašla. Běž do základního androidího menu: nastavení -> mobilní sítě -> Režim sítě. Případně můžeš zaškrtnout "používat pouze sítě 2G".
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Manuální výběr sítě 2G/WCDMA

Příspěvek od ramon.dexter » sob 05. lis 2011 11:48:40

Umí to každej mobil. Tečka. Je to že buď 2g, nebo 2G+3G.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Manuální výběr sítě 2G/WCDMA

Příspěvek od Pedro1 » sob 05. lis 2011 12:00:28

ludekbrno píše:Nechci se hádat, ale podle mě to opravdu umí všechny, protože je to standardní součást menu androidu. Jen si to prostě nenašla. Běž do základního androidího menu: nastavení -> mobilní sítě -> Režim sítě. Případně můžeš zaškrtnout "používat pouze sítě 2G".

Anebo je tam misto 2G GSM, to tam mam ja. Ja tam mam "pouze GSM", "WCDMA", tj. 3G, anebo automaticky.

Pedro1


Autor tohoto vlákna
Marcela
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 04. lis 2011 16:09:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 724040648

Re: Manuální výběr sítě 2G/WCDMA

Příspěvek od Marcela » pát 11. lis 2011 14:12:55

Pedro: Mohu se zepat jaký máte přístroj? Děkuji, M.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Manuální výběr sítě 2G/WCDMA

Příspěvek od ramon.dexter » pát 11. lis 2011 14:26:06

marcela: viz kolonka mobil pod nickem. tam co ty mas naprosto nesmyslne telefonni cislo.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti