Android OSskupiny volajucich - zvonenie

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
adam85
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: pát 04. lis 2011 17:59:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

skupiny volajucich - zvonenie

Příspěvek od adam85 » pát 04. lis 2011 18:11:01

Chcel by som Vas poprosit o vysvetlenie, ako pridat rozne zvonenia pre rozne skupiny volajucich. Nasiel som len program Group ringtones. Je aj nejaky iny sposob???
Dakujem!




Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: skupiny volajucich - zvonenie

Příspěvek od Pedro1 » pát 04. lis 2011 20:15:24

Cus, melo by to byt u kazdeho profilu(telefonn.cisla). Otevri aplikaci LIDE a kdyz rozkliknes telefonni cislo, tak by tam melo byt nastaveni a tam to je, pokud mas sense, jestli tam neni neco jineho od lg.

Pedro1


Autor tohoto vlákna
adam85
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: pát 04. lis 2011 17:59:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: skupiny volajucich - zvonenie

Příspěvek od adam85 » pát 04. lis 2011 20:19:48

skusam vsetko mozne, ale LG to bud nema alebo som fakt neschopny. :evil:

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: skupiny volajucich - zvonenie

Příspěvek od Pedro1 » pát 04. lis 2011 20:21:39

Co nema, aplikaci LIDE?

Pedro1


Autor tohoto vlákna
adam85
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: pát 04. lis 2011 17:59:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: skupiny volajucich - zvonenie

Příspěvek od adam85 » pát 04. lis 2011 20:28:10

ale nie... zmenit vyzvanaci ton jednotlivym kontaktom viem, ale ako to urobit pre celu skupinu volajucich naraz???
nasiel som aplikaciu Group ringtones, ale priamo v systeme to neviem.


Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: skupiny volajucich - zvonenie

Příspěvek od Pedro1 » pát 04. lis 2011 20:31:47

Asi jsme se spatne pochopili, ale mam takovy dojem, ze defaultni aplikace to hromadne nedokaze, zatim jsem to nepotreboval, ani jsem si toho nikde nevsim. Mozna nekdo dalsi poradi :roll:

Pedro1

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů