Android OSPotíže se systémem, nejde zobrazit plocha.

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mich.sipek
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. lis 2011 9:36:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: MID

Potíže se systémem, nejde zobrazit plocha.

Příspěvek od mich.sipek » pon 07. lis 2011 18:34:19

Ahoj všichni,
mám problém při načítání tabletu. Když tablet spustím, zobrazí se mi obrazovka s odemčením a když odemknu displej, zobrazí se mi toto.

Obrázek ; Obrázek

Když potvrdím, neustále mi okno s hláškou vyskakuje a nikam se nedostanu, abych mohl provést tovární reset. Na netu jsem našel, jak provést reset přes tlačítka tzv. 3 fingers reset, ale při zmáčknutí těch tlačítek mi nejde načíst recovery jak vidíte zde.

Obrázek ; Obrázek

Nevím si vůbec rady jak to rozchodit. Nešel by ten android nějak přeinstalovat přes SD kartu? Prosím poraďte kdo může. :|




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22774
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Potíže se systémem, nejde zobrazit plocha.

Příspěvek od LivArt » pon 07. lis 2011 18:37:03

co je to za tablet?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
mich.sipek
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. lis 2011 9:36:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: MID

Re: Potíže se systémem, nejde zobrazit plocha.

Příspěvek od mich.sipek » pon 07. lis 2011 18:57:03

Je to nějakej čínskej tablet (http://viewitem.eim.ebay.cz/102-Pad-And ... 72797/item), značku přesně nevím, ale je to něco jako Flytouch2.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Potíže se systémem, nejde zobrazit plocha.

Příspěvek od ramon.dexter » pon 07. lis 2011 19:14:21

Něco jako?

Bohužel, vyhodil jsi peníze oknem. Šance že seženeš image systému je téměř nulová a nikde není řečený, že bude fungovat. Tyhle čínský tablety jsou neuvěřitelný šmejdy, který jsou zajímavý jenom cenou a ničím jiným.

Jak je vidět, problém je v launcheru (základní ploše). Bohužel bez ní se nedostaneš prakticky nikam a pokud ti hlásí chybu s recovery, odešla ti nějaká část paměti, takže by ti nějaký přeflashnutí čistým systémem ani nepomohlo. Zkus to leda reklamovat.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
mich.sipek
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. lis 2011 9:36:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: MID

Re: Potíže se systémem, nejde zobrazit plocha.

Příspěvek od mich.sipek » pon 07. lis 2011 19:46:09

Tak to je pěkný.


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Potíže se systémem, nejde zobrazit plocha.

Příspěvek od ramon.dexter » pon 07. lis 2011 19:49:55

Víš jak, cena není všechno. A výrazně nízká cena by tě měla varovat. Což cena kolem 3000 u těchhle šmejdů prostě je. Kvalitní výkonnej telefon ti stojí kolem 10000, ty slabší stojí kolem 5000, takže cena tabletu ještě nižší by tě měla varovat. Kvalitní tablety dneska stojí kolem 8-10 tisíc.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22774
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Potíže se systémem, nejde zobrazit plocha.

Příspěvek od LivArt » pon 07. lis 2011 21:42:35

Jestli je to flytouch2, tak nějakou image pro nahrání z sd karty najdeš http://www.pandawillforum.com/showthrea ... Flytouch-2 a http://www.slatedroid.com/topic/17462-i ... uch-2-rom/

Jinak imho ne že by ta část paměti odešla, ona tam prostě není.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host