Android OSprimární zobrazení jména z kontaktů

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
johny1913
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG P970 Optimus Black

primární zobrazení jména z kontaktů

Příspěvek od johny1913 » sob 12. lis 2011 15:45:27

Zdravím,
doufám, že zde již není podobné téma, v tom případě se velice omlouvám. A také omluva, jestli je to přiliš banální otázka..

Vlastním LG P970 OB s verzí androidu 2.2.2. Používám kontakty googlu, část z těchto kontaktů mám zároveň uloženo na kartě sim. Z důvodu staré simkarty se z mého předchozího mobilu na simkartu exportovaly kontakty ve zvláštním tvaru (s extra znaky místo diakritiky,atd..). Není to avšak tak hrozné, bohužel tento tvar se poté zobrazuje při volání.

Dotaz je tedy takový: Dá se nastavit priorita zobrazovaní volání/sms jména podle kontaktu z googlu či telefonu? (kontakty ze sim nemám v seznamu zobrazeny)

Příklad: google kontakt Jan Novák, číslo 1234; simkarta kontakt Nov/kJan, číslo 1234; při volání (kliknutí na Jan Novák) se zobrazí Nov/kJan..

Děkuji.

ZeKe
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: primární zobrazení jména z kontaktů

Příspěvek od ZeKe » ned 13. lis 2011 8:44:47

Sice neznam LG, ale obavam se ze se to neda.

Ovsem jeste jsem se nesetkal s tim, ze by "stara SIMkarta zmrvila diakritiku v kontaktech". Takze podle meho to zmrvil spis ten telefon ktery to tam takto ulozil.

Reseni:
- nemit kontakty na SIMkarte - zajimal by mne duvod, proc je tam vubec mas, pokud tukartu nevyndavas a nedavas do nejakeho obsoletniho mobilu bez pameti na cisla v telefonu, tak k tomu dle mne snad neni duvod..
- upravit si v tom Tvem soucasnem LG ty kontakty na SIM at se jmenuji stejne jako Google kontakty (jednodussi by bylo SIM smazat a z kontaktu si tam ty co tam musi byt opet nakopirovat z tech kontaktu v telefonu/Googlu)
- pripadne pouzivat jmena bez diakritiky

Odpovědět

Zpět na „Android OS“