Android OSSamsung Galaxy N.- odstr.TouchWiz, prisp.na Sense, nová ROM?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
peterge
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 Gold 64GB a ROM KangVIP slim B368
Mobil 2 / ROM: Elephone p8000 a ROM CM12.1.1
Tablet: Sony Z2 tablet

Samsung Galaxy N.- odstr.TouchWiz, prisp.na Sense, nová ROM?

Příspěvek od peterge » úte 15. lis 2011 13:14:47

Ahojte
prednedávnom som tu založil tému Kúpiť? HTC Sensation XE resp. XL, EVO 3D alebo Tablet? no a nakoniec to nie je žiadny z nich, ale kúpil som (dnes objednaný - v piatok má dôjsť) kompromis medzi tabletom a telefónom:

Samsung Galaxy Note
CPU: Dual-core 1.4GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset
Pamäť: 16GB storage, 1 GB RAM
Card slot: microSD, up to 32GB
Display: 800 x 1280 pixels, 5.3 inches - Super AMOLED capacitive touchscreen
Battery: Li-Ion 2500 mAh

Keďže som, ale zvyknutý na Sense 3.5 (je vážne silne návykové) chcel by som ten telefón čo najviac prispôsobiť. Určite sa tu na fóre nájdu ľudia čo majú Samsungy či už Galaxy S resp. SII a páči sa im Sense a tak si prispôsobili systém. Takže:
1.Chcel by som vedieť čím (akou apk) si prispôsobiť systém:
widget počasia - asi naj bude Fancy, alebo je už niečo lepšie?
zamknutie aj náhľadom počasia, náhľadom zmeškaných udalostí a rýchlym prístupom(4 ikony + náhľad) - ako je to u Sense 3.5
widget s fotografiami - foto mriežka
widget My Notebook - Poznámky - s možnosťou pridávať hlasové poznámky + kresliť atď...
widget News - Novinky
2.Je možné, že aspoň čiastočne môže nahradiť SPB Shell 3D práve Sense?
3.Pôjde odstrániť zo systému TouchWiz alebo sa dá iba vypnuť?
4.Samsung ohlásil, že v I.štvrťroku si bude možné oficiálne stiahnúť Android 4.0 Ice Cream Sandwich na SG Note. Čisto hypoteticky myslíte, že to bude čistý ICS alebo keďže bude pre Samsung bude aj s TouchWiz-om?
5.Nevedel by mi niekto hodiť odkaz na nahratie NEofiko Android ROM do Samsungu? Kľudne to môže byť návod na XDA.

Ďakujem za každý názor a radu.
HTC HD2 - Android - TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.6
Samsung Galaxy NOTE 1 + 3

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Re: Samsung Galaxy N.- odstr.TouchWiz, prisp.na Sense, nová

Příspěvek od Notouchme » úte 15. lis 2011 19:07:39

Pekna volba,
1. Alternativa sense lockscreenu je na markete (i zdarma) jinak pro uplnou customizaci locksreenu zkus Widget Locker , na pocasi fancy neni spatnej i Go weather je hezky jinak je jich spousta, poznamky s kreslenim ma Note v sobe.
2. vec nazoru
3.Touch wiz muzes odinstalovat po provedeni rootu jako kazdou systemovou apk, kazdopadne bych to nedoporucoval (jenom bych ji nahradil treba jinym launcherem jestli se ti nelibi) jelikoz kdyz by si byl nucen provest hard reset tak se ti odinstaluje ten alternativni launcher a pokud tam nebudes mit default tak dovi (uz sem to tu na forku videl ze to tak udelal jeden borec)
4. Tezko rict
5.http://lmgtfy.com/?q=Samsung+galaxy+note+custom+rom kazdopadne rekl bych ze je na to jeste dost brzo :)
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Odpovědět

Zpět na „Android OS“