Android OSXperia Mini ST15i odhlasovanie IM+ Pro a inych aplikacii

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
asun
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Mini ST15i

Xperia Mini ST15i odhlasovanie IM+ Pro a inych aplikacii

Příspěvek od asun » úte 15. lis 2011 21:05:07

zdravim pouzivam android cca 1 tyzden, hned pri kupe telefonu som si zakupil ASTRO PRO manager, Winamp Pro, IM+ Pro, + som si nainstaloval aplikacie icq, skype, facebook chat, //// Mam 2 zasadne problemi. 1.) Skype,ICQ,Facebook chat aj IM+ Pro, sa mi vzdy po cca 3minutach odhlasia a musim vzdy kliknut a spustit na novo program aby sa prihlasili proste potrebujem aby bezali na pozadi a neodhlasovali sa a plus ako nastavim prioritne v ktorom programe sa mi ma otvarat FAcebook Chat pretoze chcem aby mi to otvaralo vsetko v IM+ Pro ale facebook chat mi otvara vzdy v klasickom facebooku co je sucastou systemu. //// 2.) dalsi problem je vtom ze ked uploadujem foto na facebook tak moji priatelia to nevidia aj ked to mam v profile ale len foto, ked uploadujem video vsetko je vporiadku tak mi prosim pomozte lebo som stoho hotovi //// a este po tretie len tak mimochodom mozem urcovat priecinky kam sa maju dane aplikacie hry instalovat ? lebo od kazdeho vyrobcu sa to dava kam chce a potom mam bordel na karte dakujem

Odpovědět

Zpět na „Android OS“