Android OSBoot loop trochu jinak

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Fufla
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Magic
Rom: SuperHero v3.27.11.1

Boot loop trochu jinak

Příspěvek od Fufla » stř 16. lis 2011 19:18:37

Dobrý den,

předem se omlouvám, pokud jsem téma umístil na špatné místo, ale záleželo mi na tom, aby si ho někdo všiml, protože mi už opravdu teče do bot.

Můj HTC Magic zažil nové recovery (Amon Ra), změnu SPL, nahraní nové ROM - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=853358 a vše fungovalo tak jak má. Potom jsem dostal, jak se teď ukazuje, špatný nápad vyzkoušet aplikaci ROM Manager. Aplikace si v pořádku nainstalovala Clockwork Mod Recovery a následně požádala o reboot. Po tomto rebootu se telefon ocitl ve smyčce. Po zapnutí se objeví startovací nápis HTC Magic a hned potom se telefon vypne. Najednou se zase zapne - nápis HTC Magic - a tak pořád dokola. Pročetl jsem si na internetu pár návodů jak se boot loopu zbavit, ale mám oproti ostatním uživatelům nevýhodu. Nemohu se dostat do Recovery modu ani do Fastbootu. Žádná kombinace kláves nefunguje, telefon se pouze zapíná a zase vypíná. Pouze u stisknutí Home + ON/OFF (Recovery mod) má telefon tendenci se do tohoto modu dostat, vyskočí ale jen první řádek textu a hned dojde k vypnutí. A zase následuje restartovací smyčka.

Existuje ještě nějaký způsob jak mé HTC zachránit?

Děkuji

Odpovědět

Zpět na „Android OS“