Android OSProblem s připojením mezi PC a telefonem (S2)

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Pete252
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Android

Problem s připojením mezi PC a telefonem (S2)

Příspěvek od Pete252 » ned 20. lis 2011 22:40:02

Dobrý den..Mam tu problem..Po měsíce co mam Samsung Galaxy S2 se mi telefon bezproblemu připojoval s PC jenže dnes jsem to skusit připojit že si dám písničky do mobilu ale omyl..Chtěl sem přesunout do složky písničku a jakoby se telefon odpojil od PC..Ale furt byl připojen..Nic nemohu kopírovat na kartu ani do telefonu vždy se to jakoby odpojí a zase připojí..Nevíte někdo čim by to mohlo být ?Předtím sem jen restartoval telefon nic víc..Opravdu si nevím rady.. :(

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: Problem s připojením mezi PC a telefonem (S2)

Příspěvek od LivArt » ned 20. lis 2011 22:43:51

často se u sgs II objevuje problém se špinavým/zaneseným konektorem, tak ho zkus vyčistit.

Autor tohoto vlákna
Pete252
Nové Androidě

Příspěvek od Pete252 » pon 21. lis 2011 16:32:39

Vyčištěno a pořád to samé..Jakmile to chci přesunout vypne se tabulka s věcma od mobilu a zase se zapne..A furt dookola..Nechapu to..

aldabubo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldabubo » pon 21. lis 2011 17:36:48

Nezměnil sis nastavení USB? Jestli chceš pouze připojit jako usb úložiště, musíš to zvolit. Pokud tam máš třeba Kies, tak to dělá kraviny. Zkus si pohrát i s nastavením Ladění USB,...atd.

@telefon    
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Autor tohoto vlákna
Pete252
Nové Androidě

Příspěvek od Pete252 » pon 21. lis 2011 19:39:11

Tady jsem skusil něco vyfotit snad to k něčemu bude..Problem číslo jedna je přetahování z PC do mobilu a dvojka je z mobilu do PC..Nevim si s tim už rady..Možná to dám na reklamaci ale to se mi opravdu nechce..
http://leteckaposta.cz/870959735 <--fotky :(

aldabubo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldabubo » pon 21. lis 2011 20:32:48

Když připojíš telefon k PC, na telefonu by se ti měl zobrazit robotek s potvrzovacím tlačítke "připojit USB úložiště". Když na to klikneš, načte se ve Windowsech na PC karta tvého telefonu jako jakékoli jiné USB zařízení, třeba jako fleška. Tedy vyběhne ti to jako písmenko jednotky, třeba jednotka E:
Potom je spojení vytvořeno správně a můžeš na kartu/z karty cokoli kopírovat, mazat, přejmenovávat, funguje to jako disk. Potom dáš ve Windowsech ODEBRAT ZAŘÍZENÍ a následně, až ti to řekne, že můžeš odpojit usb zařízení, tak klikneš na androidu na tlačítko "ODPOJIT USB úložiště" (popis těch tlačítek se liší podle typu telefonu a firmware, ale v principu jde stále o totéž). V telefonu musíš mít nastaveno USB na volbu "USB úložiště", případně stáhnout po připojení notifikační lištu a kliknutím na USB připojení se do toho nastavení hned dostaneš a změníš na správnou volbu (USB úložiště). (Nesmí tam být zvoleno Kies, apod.) ... Pokud jsi s telefonem a počítačem už trochu laboroval, je možné, že máš zmršené ovladače. Technicky vzato, pro pouhé připojení telefonu jako USB disk, NENÍ zapotřebí mít nainstalovaný Kies ani jiné blbiny od Samsungu, ale pouze nechat vyhledat systém Windows automaticky ovladač USB zařízení (jednotky). Takže zkus z PC všechno, co se týká Samsungu, odinstalovat, vyrestartovat PC a pak telefon připojit. Na displeji zvol "Připojit USB úložiště" a Windowsy najdou příslušný ovladač a vytvoří diskovou jednotku (třeba E:) . Pak už můžeš vesele kopírovat. Kdyby to ještě nešlo, napiš mi SZ.

P.S. Program Kies je úplně na nic, ani ho neinstaluj, pokud jej ještě nemáš v PC.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Autor tohoto vlákna
Pete252
Nové Androidě

Příspěvek od Pete252 » pon 21. lis 2011 21:14:07

Ok vyskouším,kdyžtak poté napíšu..Do včera sem vše tahal do phonu bezproblemu..A v nastavení v phonu to neni..Nemam tam nic na nastavení..Jdu skusit co jsi poradil a pak dám vědět :)

Autor tohoto vlákna
Pete252
Nové Androidě

Příspěvek od Pete252 » úte 22. lis 2011 14:45:34

Tak jsem to skoušel přes samsung KIES a kies píše že je telefon uzamčen že se nedá spojit s timto programem tak to už opravdu nechapu..Muže mi někdo nějak poradit ?

aldabubo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldabubo » ned 27. lis 2011 13:37:28

Psal jsem ti, že kies nemáš používat na přenos souborů a ty píšeš, že ti to přes kies nejde. Tak si poraď sám, když se radami tady na fóru neřídíš...

@telefon    

vudcaa
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3

Příspěvek od vudcaa » sob 28. led 2012 11:22:06

Mám rovnaký problém a som z toho už zúfalý. Tiež mám Galaxy S2. Z ničoho nič sa mi nedajú v počítači (HP notebook) prezerať súbory z mobilu. Normálne cez USB kábel pripojím mobil k notebooku, kliknem na "Otvoriť zariadenie, aby sa zobrazili súbory", potom chcem napríklad pozrieť muziku, tak otvorím "Phone" - "Samsung" - "Music" a v tom mi mobil odpojí a znova pripojí, teda nemôžem ani prezerať ani pridávať žiadne súbory do mobilu cez počítač. To isté mi spraví, keď si chcem pozrieť fotky, teda "Phone" - "DCIM" - "Camera" a vyhodí ma - odpojí a pripojí.

Čítal som si celú túto tému a zareagujem na toto:

Když připojíš telefon k PC, na telefonu by se ti měl zobrazit robotek s potvrzovacím tlačítke "připojit USB úložiště"

Nič také tam nemám. Keď pripojím mobil k PC, na obrazovke mobilu mám len napísané "Pripojené... Stlačením tlačidla Domov ukončite aplikáciu Samsung Kies". Píšete, že KIES nemám používať, ale ako ho nemám používať? Vždy som kopíroval súbory do mobilu cez PC takýmto spôsobom a šlo to.

Ďakujem za rýchlu odpoveď a pomoc.
:help:

Nikto mi neviete pomôcť? :help:

Nikto? No tak prosím.
Naposledy upravil(a) patlen dne úte 07. úno 2012 6:51:00, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Edituj prosím dva po sobě jdoucí příspěvky, porušuješ pravidla fóra. díky PATLEN
Samsung Galaxy SIII

sharkee
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Příspěvek od sharkee » čtv 02. úno 2012 20:34:20

Ten robotek se mi objevoval u SGS, ale u SGSII jiz nikoliv. Poradil bych, ale jedinne co mne napda, je zkusit jiny USB port v notasu. Kdyz jsem pripojen pres USB na docku, pak se mi KIES nerozjede, ale kdyz jsem pripojen pres USB v notasu, tak ano.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA

vudcaa
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3

Příspěvek od vudcaa » úte 07. úno 2012 6:40:39

Už mi to funguje. Stiahol som si do compu Samsung KIES, pripojil mobil, automaticky dalo doňho Android 2.3.4 nainštalovalo mi nejaké drivery a už to ide super. :)
Samsung Galaxy SIII

Brziii
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung S2

Příspěvek od Brziii » ned 25. bře 2012 21:29:58

aldabubo píše:Psal jsem ti, že kies nemáš používat na přenos souborů a ty píšeš, že ti to přes kies nejde. Tak si poraď sám, když se radami tady na fóru neřídíš...

   
ja se ridil tvymi radami a vse funguje, ale nevis jak to udelat aby mi total comander nacetl telefon?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“