Android OSHTC Sense - špatné datum odeslání z gmailu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Pijer
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG G6

HTC Sense - špatné datum odeslání z gmailu

Příspěvek od Pijer » pát 02. pro 2011 9:56:04

Ahoj,
mám HTC Desire S se Sense a používám dva emailové účty. Při odesílání z účtu na gmailu adresátovi přijde email s datem odeslání o měsíc později (odesláno dnes 2.12.2011 a v doručené poště se zobrazí jako 2.1.2012), druhý účet funguje korektně. Nikde jsem v telefonu nastavení pro samostatné datum gmail účtu nenašel.
Poradí někdo?
......HTC Diamond → HTC Desire → HTC One SV → SONY Xperia T → SONY Xperia SP → LG G2 → LG G4 → LG G6 → ?

takypepa
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HTC Sense - špatné datum odeslání z gmailu

Příspěvek od takypepa » ned 05. úno 2012 10:16:59

Bohužel neumím poradit. Mám podobný problém: když odešlu email z telefonu (HTC Sensation), dostanu kopii do doručené pošty v Outlooku s rokem odeslání 2001. Příjemce dostane tentýž email se správným rokem, v telefonu je v odeslaných emailech také správná rok. Pomoc od HTC se omezila na konstatování, že nastavení data v telefonu je OK. Původní rada od Centrum.cz, kam mi chodí pošta, byla obrátit se na HTC. Po kratší výměně emailů jsem dostal doporučení co všechno bych měl zkusit... Chápu, že na dálku se radí těžko, proto se ptám, jestli by někdo ze zkušených byl ochoten připojit se k mému počítači a vyzkoušel event. ta nastavení změnit? Díky za odpověď!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“