je to asi 4 dny, co mi dosla baterka na G1, po opetovnem dobiti a nastartovani se zacal telefon chovat znacne podivne:
1) nefunguje zamykani klavesnice (tedy podsviceni a display se vypne, ale stiskem jakehokoliv tlacitka se opet vse rozsviti jak vanocni stromek, misto puvodniho 2x menu)
2) totalne se mi rozvrtalo nastaveni vyzvaneni a dalsich uzivatelsky nastavitelnych veci
3) absolutne nefunguje tlacitko "home" v zadne aplikaci (ale jinak evidentne funguje, minimalne po jeho stisku ve stand-by rezimu se telefon rozsviti)
4) Pri vypinani telefonu se mi zobrazi pouze polozka "Power off", nic vic (neni tam ani Airplane mode, ktery jsem dost casto pouzival)
G1 mam nerootnutou, pravidelne aktualizovanou (v localech mam pouze nastavenu anglictinu misto cestiny)
* Firmware 1.5
* Baseband v.: 62.50S.20.17U_2.22.19.26I
* Jadro: 2.6.27-00393-g6607056
* Build: CRC37
Ma nekdo napad co s tim? Nevim, jestli by pomohl "Factory data reset" (nezkousel jsem, nebot se mi nechce znovu instalovat soft a delat ornung na karte

Nevim ani, jestli se da nejak udelat recovery systemu primo z telefonu, nebo pres snuru.
Dik za napovedu.