Android OSHTC wildfire S update

Odpovědět

korka
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 05. črc 2011 8:45:55
Reputace: 0

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od korka » sob 10. pro 2011 22:13:53

Sense 3.0 místo 2.1
Naposledy upravil(a) Jacho dne sob 10. pro 2011 22:32:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Posledné príspevky sa necitujú, prečítaj si pravidlá!





sousek
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 10. pro 2011 12:23:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od sousek » sob 10. pro 2011 22:14:27

=DD asi tak to že na Wildfire S je sense 3.0 je fake .. zustava 2.1 furt .. ale buď rad že si aktualizoval a nestalo se ti to co nam


korka
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 05. črc 2011 8:45:55
Reputace: 0

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od korka » sob 10. pro 2011 22:20:16

Supr díky a budu vám držet palce ať se to vyřesí.
Naposledy upravil(a) Jacho dne sob 10. pro 2011 22:32:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Posledne prispevky sa necituju!


dinoch
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 10. pro 2011 23:23:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od dinoch » sob 10. pro 2011 23:30:13

!!! MAM TO !!!

6 hodin trapenia, hladania, citania a skusania vsetkeho mozneho aj nemozneho nevyslo nazmar :o
takze delim sa o navod, ktory pomohol mne:

http://forum.android.com.pl/f365/proble ... -a-117325/

je to v polstine, ale dalo sa to pochopit (niektore casti bolo treba hodit do translate.google.com :), ale dalo sa)

hodilo mi to akurat chybu v bode 8 (ak sa nemylim)
ale nizsie je potom riesenie:

rm /data/local/tmp/sh
rm /data/local/tmp/boomsh
./data/local/tmp/zergRush


tak dufam, ze to bude fungovat aj ostatnym, idem konecne spat :D
YJOU!!!!!!


sousek
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 10. pro 2011 12:23:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od sousek » sob 10. pro 2011 23:36:45

eeej hustě ty .. ale zkusim až zitra =))



chvalav
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 10. pro 2011 17:34:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc wildfire s

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od chvalav » sob 10. pro 2011 23:53:42

Ahoj, vypadá to že se to týká jen nás co máme telefony z polského trhu :-)


Autor tohoto vlákna
triptekk
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 08. pro 2011 22:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wildfire s

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od triptekk » ned 11. pro 2011 0:52:13

Jacho píše:Skusali ste niekto s goldkartou prehrat ten hboot???
gold kartu sem udelal dal na ni ten zip s hbootem 0.9 dal do telefonu zapl bootloader nabehl se ten zip pak check a pak menu bootloaderu. Restartoval sem phone a porad verze 1.03.......


sousek
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 10. pro 2011 12:23:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od sousek » ned 11. pro 2011 1:17:26

Tak mi to nedalo a mrk sem na to teď =) .. po procvičení polštiny a projití navodu kerej je dobře napsanej a pochopitelnej se vše podařilo =) .. šťastnej jak blecha .. snad všechno bude fungovat tak jak má, díky polským kámošum a VELKÉ DÍKY -> dinoch


Curiel
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. pro 2011 14:07:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Curiel » ned 11. pro 2011 9:49:52

dobre rano vsem gratuluji tem co se to podarilo a mam k nim dotaz moje polstina je na velice nizke urovni proto mam dotaz jestli byste mi tu nejak popsali jak se vam podarilo propojit ten telefon s pc :-) vse sem nastahoval ale u toho propojit telefon s pc jsem se nejak zasekl :-(


erkosquad
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: pát 09. pro 2011 16:37:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC W.S.

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od erkosquad » ned 11. pro 2011 9:58:48

ozaj, fakt by tu mohol niekto hodit zrotzumitelny navod ako na to... :rtfm:


Curiel
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. pro 2011 14:07:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Curiel » ned 11. pro 2011 10:30:44

Tak ted uz jsem opravdu ztracenej :D asi budu muset pockat az to nejaka dobra duse prelozi pro blbce jako jsem ja :-S

Uživatelský avatar

Mr.Voza
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: sob 20. srp 2011 13:40:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini
Tablet: Ainol Novo 10 Hero
Bydliště: Chrudim

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Mr.Voza » ned 11. pro 2011 10:31:51

Tak uz tady treti den sleduju tohle tema a furt premejslim, jestli mam tu verzi 2.3.5 zkusit... furt jsem se toho bal, vzhledem k tem vyse popisovanejm problemum s WIFI apod... ted, kdyz uz tady je fukcni navod, jak se z pripadnejch problemu dostat, tak bych to zkusil... telefon me ale aktualizaci sam nejde - mam ho od T-Mobile a jak jsem se tady na foru docet, tak T-Mobile vydava aktualizace pro svoje telefony s dost velkym zpozdenim... Musel bych to teda asi nainstalovat pres ren RUU, co je tady ke stazeni, zejo? Hlavni vec, co me zajima - prijdu tim o zaruku, kdyz to nainstauju pres ten RUU?
HTC Wildfire S - můj první Android. Buďte prosím k mým lamerskym dotazům schovívaví - teprve se s tím učím :oops:
Samsung Galaxy S3 mini - už by to skoro chtělo něco novýho ;-)
Lenovo K5 Plus - už teď toho lituju :x


dinoch
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 10. pro 2011 23:23:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od dinoch » ned 11. pro 2011 10:47:28

Curiel píše:dobre rano vsem gratuluji tem co se to podarilo a mam k nim dotaz moje polstina je na velice nizke urovni proto mam dotaz jestli byste mi tu nejak popsali jak se vam podarilo propojit ten telefon s pc :-) vse sem nastahoval ale u toho propojit telefon s pc jsem se nejak zasekl :-(
Ja som si nainstaloval HTC Sync aj s driverami priamo zo stranky HTC.
Ked som potom kablom prepojil mobil s pc, doslo k instalacii diskovej jednotky.
Ta vsak nebola pristupna, ani v mobile nevyskocila ziadna ponuka.

Napriek tomu mi navod dalej fungoval... :)

:// Co sa tyka prekladu navodu, tak dnes sa dostanem k PC az vecer, ak vobec.
Toto pisem z mobilu. Ale ak si najdem cas, velmi rad prelozim a vysvetlim, co sa vlastne v jednotlivych krokoch deje...
Naposledy upravil(a) Jacho dne ned 11. pro 2011 19:11:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj si prispevky a nepis tri po sebe a precitaj si pravidla co si mal mimochodom spravit pri registracii!! Udelene varovanie!


erkosquad
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: pát 09. pro 2011 16:37:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC W.S.

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od erkosquad » ned 11. pro 2011 10:59:56

dinoch: dostal som sa po ten bod 8, ale potom mi to zakazdym vypisuje not found, je jedno ci idem podla polskeho navodu alebo podla tvojej opravy...co s tym?


Curiel
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. pro 2011 14:07:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Curiel » ned 11. pro 2011 11:10:30

ja ani nevim jak ale prokousal jsem se k HxD a mam otazecky co s tim ? :-) dal jsem ok otevrit misc.img a dal nevim co udelat :-S nejaky polak co mi toho prelozi ? :-) "zmieniamy na 1.30.401.0 Zmieniony plik zapisujemy File - Save As jako misc2.img" :D

:// pokud jsem to pochopil sprvane tak prepsat to 9.0.0.0 na 1.30.401.0 a to ulozit jako misc2.img nebo je to jinak ?
Naposledy upravil(a) Jacho dne ned 11. pro 2011 19:10:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj si prispevky!


dinoch
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 10. pro 2011 23:23:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od dinoch » ned 11. pro 2011 11:24:43

Ono to vlastne nechce downgradnut,lebo aktualna verzia je vyssia.
Tym editorom vlastne prepises verziu na nizsiu, a preto potom instalacia 2.3.3ky zbehne OK.

Ale to len prepises na svojom disku, preto to treba este nahrat spat do mobilu a nejak to zrejme loadnut tym divnym prikazom...
erkosquad píše:dinoch: dostal som sa po ten bod 8, ale potom mi to zakazdym vypisuje not found, je jedno ci idem podla polskeho navodu alebo podla tvojej opravy...co s tym?
Sorry, uz fakt musim bezat, vecer sa na to mrknem.
Inac to nie je moja oprava, je to napisane v tom navode nizsie...
Naposledy upravil(a) Jacho dne ned 11. pro 2011 19:10:57, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Posledné príspevky sa necitujú, prečítaj si pravidlá! Edituj si prispevky!!!


Curiel
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. pro 2011 14:07:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Curiel » ned 11. pro 2011 12:03:47

tak mam dalsi dotaz na ty kterym se to povedlo v bodech OPCJA 1 a 2 mi to vzdy napise "No space left on device" takze sem vymyzal celou sd kartu udelal vse znova a stejne mi to napsalo tak nevim co dal :-X zacinam z toho byt zoufaly...

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Jacho » ned 11. pro 2011 12:05:30

nemas tam vela nainstalovanych aplikacii? Odinstaluj aby si mal dostatok miesta
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


Curiel
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. pro 2011 14:07:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Curiel » ned 11. pro 2011 12:28:34

telefon mam po tovarnim restartu takze aplikace tam je jen jedna ;) jinak je vse zaklad .....


sousek
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 10. pro 2011 12:23:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od sousek » ned 11. pro 2011 12:59:55

Takže jen tak zběžně:
V počátači by měly být nainstalovaný drivery (stahnete nainstalujete HTC sync - ja sem pak HTX sync odinstaloval a nechal tam jen drivery), nevim jestli to pujde když budete mit HTC sync nainstalovaný.
Ja měl eště kartu v telefonu zformatovanou a udělanou z ní tu Goldcard - na to sou odkazy víš (nevim jestli to mělo vliv)

1) stahněte z těch stranek SDK .. (viz Przed przystąpieniem do naprawy naszego telefonu musimy zainstalować SDK)
- kliknete na to SDK
2) při instalaci musite v jednom kroku nainstalovat doplňky pro javu - je tam odkaz kliknete a jen nainstalujete
- po dokončení se vratite k tomu co jste instalovali v bodu 1. Teď už by mělo jít dat další krok (next) - tady eště se podivejte kam to instalujete (doporučuju to dat rovnou na C:\).
3) při dokončení instalace nechate na konci zaškruknutý políčko spustit program.
4) otevře se příkazovej řádek a po chvili i ten program (chvili počkejte) - v tom okně programu potom oddělejte všude fajfky
a jediný co zaškrnete bude (hned na vrchu) dvě políčka (Android SDK a Platform-tools) a pak jedno na konci (Google USB Driver).
5) date instalovat blaíčky (počkáte až všechno proběhne, potom mužete program zavřít i ten příkazovej řádek).
6) připojíte telofn k PC pomocí kabelu, v telefonu v nastavení -> připojit k počítači -> jako vychozí typ nastavte HTC sync.
7) v nastavení -> aplikace -> vývoj -> zaškrnete políčko USB ladění.
8) Z polských stranek stahnete ty dva soubory tools.zip a RUU_Marvel_HTC_Europe_1.33.401.2_Radio_47.10.35.30 29H_7.46.35.08_release_185724_signed.exe
9) První stažený soubor (tools.zip) otevřete a jeho obsah zkopírujrte do složky platform-tools (nachází se tam kam ste nainstalovaly ten uplně první program .. např.: na disku C:\ ve složce android\android-sdk a tam je složka platform-tools).
10) pustite si příkazový řádek (start - napišete cmd a date entr)
11) v příkazovým řádku musite najet do te složky platform-tools (pomocí příkazu "cd .." se postupně vratite na disk C:\ pak pomocí příkazu cd nazev složky se podtupně dostanete až k te platform-tools.
Př.:
v příkazovém řáadku mate:

Kód: Vybrat vše

C:\users\Josef>
napíšete za to C:\users\Josef>

Kód: Vybrat vše

cd ..
pak eště jednou
a mate tam už jen

Kód: Vybrat vše

C:\>
pote zadat cestu ke složce(každý to může mit jinak tu cestu):
cd android\android-sdk\platform-tools
12) Tady se vrátíte na polský stránky tam kde je zobrazen první kód a opíšete date entr.
13) stahnete z těch stranek v jejich dalším bodě - ściągamy z tego posta: [GUIDE][TOOL]Easily TempRoot Your Vivid (Now for Windows & Linux/Mac) - xda-developers ... soubor vivid-root.zip podle toho jestli mate widle či mac (ted je tam verze už vivid-root3.zip to vubec neva)
14) otevřete to a zkopoirujete pouze zergRush soubor opět do složky platform-tools.
15) pak opíšete další kod (ty tři příkazy-postupně napišete jeden date entr, druhy .. atd) - pokud de všechno dobře po posledním přikazu se objevi na dalším řádku znak $.
16) napíšete další příkaz v pořadí
17) další příkaz (abysme se neztratili je to příkaz adb shell v kroku 9 - na polských stránkách) - po té by se měl znak $ změnit na #
18) pak opíšete zbytek příkazů .. to A,B,C,D, E.. nikdy vam to nesmi napsat no file or directory ! .. pak mate špatně napsanej příkaz, zkontrolovat napsat znova v bodu D - spustite program HxD.exe vyskočí tabulka date ok, a pak na 11 řádku přepíšete to 9.0.0.0 na 1.30.401.0 (tu 9 přepíšete na 1, nulu na 30, atd ... nemažte tam ty tečky =D)
19) jestli všechno šlo spravně dojdete k bodu OPCJA 1
20) jestli ne vyzkoušíte bod OPCJA 2 ( wykonujemy ją jeśli nie możemy wykonać opcji 1 )
21) jestli proběhne v pořádku můžete spusti druhý stažený soubor ze začatku:
RUU_Marvel_HTC_Europe_1.33.401.2_Radio_47.10.35.30 29H_7.46.35.08_release_185724_signed.exe
22) tam se jen proklita jednoduše k instalaci =) a toď vše a mate to hotový

doufám že sem nic nesplet a že to pomůže =)

:// u toho bodu 18) s emi to nějak neposlalo celý takže jak to přepíšete ty čísla tak ten soubor date uložit jako - nazev dáte misc2.img a poté do příkazového řádku opíšete ten kod E =)
Naposledy upravil(a) Jacho dne ned 11. pro 2011 19:08:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj si prispevky!


Autor tohoto vlákna
triptekk
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 08. pro 2011 22:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wildfire s

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od triptekk » ned 11. pro 2011 14:13:16

diky za prepsani navodu vlastnimi slovy ta polstina je hrozna :-D dostal sem se ke kroku kdy tam mam # pak dam prvni prikaz z A kde se jakoby zkopiruje o radku niz ale zadna chyba, ale u druheho prikazu v Acku mi to napise no such file .....


erkosquad
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: pát 09. pro 2011 16:37:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC W.S.

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od erkosquad » ned 11. pro 2011 15:48:59

WAU, konecne som to dokazal, robil som ten postup asi 7 krat, nakoniec sa to podarilo. Pocas toho postupu Vam nemoze ani raz vyskocit chybove hlasenie, inak sa Vam to nepodari a Podstatna vec: robte to vo Win XP, nie vo Win 7!!! Ked som to robil vo win7, stale tam bola nejaka chyba, vo win xp sa to podarilo na prvy krat, presne podľa navodu a nie je v nom ziadna chyba. V kazdom pripade vdaka to sousek.


Curiel
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. pro 2011 14:07:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Curiel » ned 11. pro 2011 17:08:45

Boze ted se mi objevil zase novy problem kdyz dojdu k misc.img tak tam nemam zadny 9.0.0.0 mam tam jen samy nuly ale kdyz sem to delal poprve tak to tam bylo aaaaaaaaaaaaaaaa :-X

://HALELUJA Problem vyresen diky patri souskovi kdyby mel nekdo problem s tim misc staci stahnout jinej prepsat ho a nazev misc2.img pote vse fungovalo a ted jak aktualizovat na verzi 2.3.5 ale to necham az po svatcich uz na to nemam nervy

:// Jeste dodam ze htc sync muze byt nainstalovany akorat nesmi byt v liste v pravo dole tzn. vypnout ho gold karta at je to cokoliv byt taky nemusi kdyby byl s cimkoliv problem piste sem pokud bych vedel tak poradim za tech 563 pokusu sem neco pochytil
Naposledy upravil(a) Jacho dne ned 11. pro 2011 19:07:28, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Edituj si prispevky a nepis tri po sebe a precitaj si pravidla co si mal mimochodom spravit pri registracii!! Udelene varovanie!


kurtakh
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: sob 10. pro 2011 18:54:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od kurtakh » ned 11. pro 2011 18:57:11

Koukám, že od včerejška to tady docela pokročilo :) Asi to podle toho návodu taky zkusím.

Předtím ale ještě jeden lamerský dotaz: Když pojedu podle toho návodu, tak dojde vlastně k downgradu na předchozí verzi. Takže na případnou pozdější reklamaci by to nemělo mít vliv, že?


Autor tohoto vlákna
triptekk
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 08. pro 2011 22:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wildfire s

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od triptekk » ned 11. pro 2011 22:03:10

Uz donekonecna opakuji posledni cast pred instalaci RUU a porad mi to pise no space left on device.... nedela to ta goldkarta? nemam ji zformatovat?

/edit
o 15 minut pozdeji....
ten polak se jeste zminuje odkazem na wizard tool - pry oficialni update(2.3.5) od HTC... stahl jsem to, rozbalil, spustil (instalace jako RUU) a jedeto !! zkuste to driv nez ten postup s downgrade a temp s-off

Dekuji vsem co se podileli na reseni toho problemu zvlastne prekladateli polskeho navodu a androidakovi Jachovi.


Radesino91
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 11. pro 2011 10:14:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Radesino91 » ned 11. pro 2011 22:41:04

Hoši , mám uplně ten samý problém a vidím ,že nejsem sám. wi-fi nejde připojit k pc taky ne a problikává displej.A jinak díky za pomoc.


Kesi66
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 12. pro 2011 22:16:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Kesi66 » pon 12. pro 2011 22:23:05

Mám dotaz..hard reset do továrního nevrátí telefon do verze 2.3.2.???


petrkohout
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 12. pro 2011 23:18:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S
Tablet: HTC Flyer

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od petrkohout » pon 12. pro 2011 23:28:36

Nevrátí, kupodivu. Na podpoře mne požádali, abych jim poslal nějaké informace z telefonu, aby viděli, v jakém stavu to po tom resetu mám. Mám tam Android 2.3.5 jako předtím a navíc práci s obnovováním účtů, atd. Já sám nemám moc odvahu na postup, co tady kolegové popsali, tak mně asi nezbývá, než čekat na nějaký update. Jinak na podpoře nabízejí, že v servisu v Sezimově Ústí udělají rychle downgrade, když bych nemohl čekat, to je pro ty, co nejsou tak technicky zdatní asi bezpečnější, i když taky ne moc rychlé ...
Naposledy upravil(a) Jacho dne úte 13. pro 2011 4:32:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Posledné príspevky sa necitujú, prečítaj si pravidlá!

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od Jacho » úte 13. pro 2011 4:34:35

Hard Reset ti "vzdy" necha aktualnu verziu len ju da do povodnych nastaveni a vsetko vymaze!
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


sousek
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 10. pro 2011 12:23:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire S

Re: HTC wildfire S update

Příspěvek od sousek » úte 13. pro 2011 14:09:39

Tak eště jedno menší info kdyby to někoho zajímalo ... nedalo mi to a tak sem tedy stahnul tu verzi 2.3.5 (z polských stránek)
a zkusil to nainstalovat, normal přes USB ... všechno šlo v pohodě a vysledek: telefon jede parádeně! a dokonce se mi zpět nainstalovali některý app co sem nainstalovaný ještě před tím než sem dělal tu oficiální aktualizaci po který mi to začlo blbnout. :P
Takže teď spokojenost ...

PS: jak sem to tal pročítal bylo zmíněno, že ta verze 2.3.3 jak je v tom navodu je s-off .. tak nevim abych nebyl za "blba" , ale verze to je normálně s-on podle mě :D .. při najetí do bootu jak sou vypsaný info bylo s-on ..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti