Android OSHTC Desire Z - Problem s Wi-Fi!

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
honyhlavac
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z

HTC Desire Z - Problem s Wi-Fi!

Příspěvek od honyhlavac » pon 12. pro 2011 18:39:34

Zdravíčko, mám problém ohledně mého telefonu HTC Desire Z. Telefon mám necelý týden a zkušenosti s androidem mám minimální takže na mě buďte prosím hodní.. :DD Ani za boha se nemohu doma připojit na wifi, je to nezaheslovaná síť. U kamaráda repektive v hospodách se mi připojení bez problému podaří ale doma né a né se dostat na jakoukoliv webovou stránku, popřípadě Market, Imo, FB atd. Status wifi je že sem připojen, síla signálu vynikající, ale žádná stránka prostě nejede. Zkoušel sem přehodit šifrování nic nepomáhá, reset routeru nepomáhá, sem zoufalej telefon sem si kupoval především kvuli wi-fině.. Na zdejším fóru sem to hledal, ale nic nepomohlo. Předem dík.. ;)

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: HTC Desire Z - Problem s Wi-Fi!

Příspěvek od LivArt » pon 12. pro 2011 18:41:16

když to máš teda už bez hesla, nemáš tam aktivní filtrování mac adres? Co nějaký jiný připojený zařízení, funguje?

smajlo
Robot
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Příspěvek od smajlo » pon 12. pro 2011 19:34:28

Je to dost divne, ja som nikdy nemal problem sa pripojit na hociaku siet. Musis mat problem u seba, v nastaveni siete, zabezpeceni.
Skus na markete najst Wifi Manager alebo Wifi Analyzer, mozno ti to v niecom pomoze.

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Příspěvek od LivArt » pon 12. pro 2011 21:28:35

Vlítni do nastavení routeru a tam někde bude nastavení filtrování mac adres (MAC adress filtering), tak se podívej, jestli tam není nějakej zápis. A je mi záhadou, proč provozuješ wifi bez zabezpečení.... Taky sem kdyžtak napiš, co je to za router.

sito22
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Neo V

Příspěvek od sito22 » čtv 15. pro 2011 8:17:39

Je to asi týždeň, čo mám nový "Sony Ericsson Xperia Neo V" s Androidom 2.3.4, no wifi sa mi správa podobne. Bez problémov sa prihlási do siete, ale žiadnu stránku nenačíta, nechodí Youtube ani Android Market... Keď sa súčasne pripojím cez wifi k tomu istému routeru aj notebookom, tak tam funguje wifi bez problémov.
Zistil som však jednu zaujímavú vec:
Keď zapnem počítač pripojený k tomu wifi routeru cez LAN kábel, na ňom spustím prehrávač VLC a v ňom nastavím playlist na Local Network a Network streams (SAP), čím sa mi načíta playlist miestnej IPTV, tak začne fungovať načítavanie stránok cez wifi aj na telefóne s Androidom. Keď vypnem VLC, nenačíta telefón zase nič. Takže teraz, keď sa chcem pripojiť cez wifi telefónu na internet, musím si na desktope zobraziť playlist miestnej IPTV vo VLC playeri. Nájde sa niekto, kto by vedel vysvetliť túto záhadu?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“