Android OSMálo paměti - database storage is getting low

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
CHIP - Milan
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung i9000

Málo paměti - database storage is getting low

Příspěvek od CHIP - Milan » pát 16. pro 2011 8:24:19

Od včera mě trápí problém na mém Samsungu i9000. Bez jakékoli akce, nebo instalace se mi po odemčení telefonu objevila hláška "Málo paměti Database storage is getting low". Trochu jsem hledal po internetu a dobrá rada je udělat master reset. to je sice krásné, ale mě zajímalo jak k tomuto problému došlo, protože telefon má všechny paměti zaplněné ani ne z půlky. Nakonec jsem vyzkoušel několikero programů až jsem došel k SD maid. Nemám rootlé zařízení, ale přesto něco ukazuje. Hned na úvodní stránce je ukazatel Android OS (used/total): 272 MB/276 MB .. hodnotím tedy, že tohle bude ten hledaný problém. Vyvstává ovšem další problém .. jak tuhle Android OS paměť uvolnit ? Poraďte prosím. Děkuji.

Autor tohoto vlákna
CHIP - Milan
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung i9000

Re: Málo paměti - database storage is getting low

Příspěvek od CHIP - Milan » pon 19. pro 2011 8:19:45

Všímám si, že odpovědi na obtížný problém jsem se nedočkal .. ovšem já zkoumal .. zkoumal .. až jsem vyzkoumal .. master reset se mi nechtělo dělat.
Takže, otevřel jsem Nastavení - Aplikace - Správa aplikací .. záložka vše .. dal jsem seřadit podle velikosti a ejhle .. položka Úložiště médií má 106 MB .. rozkliknul jsem položku, dal vymazat data .. po restartu telefonu funguje jako za mlada. Takže skvělé ..

banaho
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Huawei G300
Rom: B952 slim v8

Re: Málo paměti - database storage is getting low

Příspěvek od banaho » pon 19. pro 2011 8:43:28

Doporučuji nainstalovat:

Kód: Vybrat vše

https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.acc.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFjYy5mcmVlIl0.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“