Android OSKINGSTON class4

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

KINGSTON class4

Příspěvek od matata » pon 14. zář 2009 13:25:47

Zdravim, pouzivate nekdo kartu KINGSTON class4?? Bezi v poradku? Koupil jsem si kartu Apacer class 6 4gb, ale hrozne blbne, je nejakym zpusobem nekompatabilni s g1... delalo mi to spoustu neplech a kdyz sem tam ted vratil puvodni od tmobile tak to slape jak hodinky... nabizi mi ji vymenit za KINGSTON class4 4Gb... mate ji nekdo prosim? a funguje vam?




Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: KINGSTON class4

Příspěvek od Wexter » pon 14. zář 2009 13:38:22

zkoušel jsi si pohrát s formáte té Apacer karty ?


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: KINGSTON class4

Příspěvek od matata » pon 14. zář 2009 13:42:51

Co presne mas na mysli? Formatoval jsem ji nekolikrat... problemu bylo spousta... prakticky ani jednou se nepodaril upgrade cyanu bez wipu a formatu karty- system vubec nenabootoval... kdyz jsem napr. Pres adb suite naistalovat vice apk ze slozky nainstalovala se tak pulka. Z plochy mi sami od sebe mizeli zastupci z Astra. Atdatd... ty mas apacer a funguje ti?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: KINGSTON class4

Příspěvek od d750 » pon 14. zář 2009 14:21:53

Vykoumal sem zajímavou věc byl sem kamaráda, že prý mu zaboha nejede karta. No a po bližším přezkoumaní se zjistilo že má poškozený USB port. Stačilo čtečku strčit jinde a byl klid. V tvém případě můžeš zkusit formát karty v telefonu přes parted.


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: KINGSTON class4

Příspěvek od matata » pon 14. zář 2009 14:24:57

Ja myslim ze je to zbytecny... protoze vsechno to co delam s apacerem delam i stou shit kartou od tmobile a ta jede jak slak, narozdil od apaceru s ninebyl sebemensi problem.


Uživatelský avatar

halm
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 15. dub 2009 20:29:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google Nexus S
Bydliště: Klatovy
Kontaktovat uživatele:

Re: KINGSTON class4

Příspěvek od halm » pon 14. zář 2009 14:54:16

Používám KINGSTON class4, 8GB a žádný problém 8-)

Uživatelský avatar

ZeeRaX
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: pon 20. dub 2009 16:27:35
Reputace: 0

Re: KINGSTON class4

Příspěvek od ZeeRaX » pon 14. zář 2009 15:50:36

Používám přesně tu, za kterou ti chtějí ten Apacer vyměnit a zatím žádný problém (s rozdělením SD, GoldCard a zbytkem).
FW: "?? May 09">>CRB43>>CRC37>>CRC1[CM 4.0.4]>>DRC83[CM 4.2.15.1]
HBOOT: ??>>1.33.2005
RADIO: ??>>2.22.19.26I>>2.22.23.02
RC: CM-rec1.4 >>AmonRa 1.7.0

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti