Android OSSložka SYSTEM

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
honza.kansky
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 24. črc 2011 23:45:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire X

Složka SYSTEM

Příspěvek od honza.kansky » úte 20. pro 2011 22:07:54

Ahoj, mám Samsung Galaxy Mini a zajímalo by mě, jak se dostanu do složky system v telefonu... Dík za odpověď :)




Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od cyphill » úte 20. pro 2011 23:58:16

Pro jakoukoliv editaci potřebuješ root a odemknutou pamět. Jak se to dělá si najdi sám, návodů je všude hromada. Uvědom si ale, že jakýkoliv zásah do této složky může způsobit, že se z Tvého telefonu stane pěkně drahý těžítko.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!


Autor tohoto vlákna
honza.kansky
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 24. črc 2011 23:45:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire X

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od honza.kansky » čtv 22. pro 2011 16:40:08

Aha, díky, ale nemohl bys mi alespoň napovědět kategorii kde to hledat? Opravdu nevím kde to najít! :-/

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12728
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 22. pro 2011 16:49:07

Pokud si to najít ani neumíš, nepotřebuješ to ;)
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


PlesounMilan
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 26. črc 2012 11:32:15
Reputace: 0

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od PlesounMilan » čtv 26. črc 2012 11:41:56

Poskytuji rady JEN A POUZE k android OS jako takovému a k telefonu Nexus S. S žádným jiným vám neporadím, takže mi ani nepište o radu.

ramon.dexterKyborg Příspěvky: 8675Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58Bydliště: PlzeňMedaile: 1


to je nejaky divny slogan.zrovna vcera jsem potreboval nejaky programek , jako je ES spravce souboru abych se dostal do systemu,a tak hledam,jen na mobilu coz je slozitejsi nez na PC,a ejhle,narazim tady na stejnou otazku a tak v domeni ze odpoved si jen prectu,najdu jen stupidni odpoved "hledej" a "tak to nepotrebujes". Nechapu proc vlastne toto forum je,....aby jen odpovidalo lidem,ze to jsou blbci,a neumeji hledat? Kdyz nejste schpni odpovidat na to co clovek chce,proc vubec odpovidate? Asi si tak pripadate lepsi,mozna nejlepsi. Taky dekuju za minulou odpoved,ted uz Vas nepotrebuju,jsem na pc a najdu si reseni sam.

toto jsem hledal.......Pokud si to najít ani neumíš, nepotřebuješ to


Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od Mishack » čtv 26. črc 2012 12:05:41

Spoiler:
Nevim, co je na tom tezsiho. Mozna trva dyl napsat do pole vyhledavani "file manager android", ale to je fuk.
Co se tyce fora, je tu proto, aby se resily dulezite problemy a ne neci lenost. To je jedna vec. Druhou funkcí fora jsou i rady. A tady ramon radi spravne. S takto vznesenym dotazem a pristupem urcite (zkusenost nas naucila...).
Takovy clovek prijde a mysli si, ze mu tu nekdo strci pod nos navod ve smyslu "spust soubor xyz, pak klikni doleva a je hotovo". Za dva dny je tu zpatky a breci v jine sekci, ze si neco smazal a ze mu to nefunguje. ... takze tohoto se chceme vyvarovat.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16747
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od ludekbrno » čtv 26. črc 2012 12:16:40

Plešoun:

Pokud se někdo hodlá vrtat v systémové složce Androidu, tak k tomu musí mít vážný důvod a musí o tom taky něco vědět, jinak taky může telefon znefunkčnit. Takže odkaz na vyhledávání je pro jeho vlastní ochranu. Pokud je v tomto oboru naprostý začátečník, tak to řešení nenajde, ale taky nic nepokazí. Naopak pokud je zkušenější, snadno si postup najde :) Nevím co je za problém v tom, odkázat někoho na vyhledávání, když víme, že už to tady je probráno asi tisíckrát a ještě mu k tomu napsal i frázi, co má hledat.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


PlesounMilan
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 26. črc 2012 11:32:15
Reputace: 0

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od PlesounMilan » sob 28. črc 2012 0:02:10

Problem neni zadny,jen me to prijde takovy na hlavu.
On prave hledal,a odpovedi se stejne nedockal.
Za mobil ktery si rozvrta sam , za to si pak muze nadavat sobe .
Asi stacilo mu poradit a rict mu k tomu jen aby byl opatrny .


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od Martas38 » sob 28. črc 2012 0:25:14

Mně zas příjde na hlavu ptát se na něco, co tady bylo napsáno 100x. Hledejte hesla jako ES správce, Root Browser atd.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16747
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od ludekbrno » sob 28. črc 2012 6:23:32

Určitě není na to, aby se tady pořád dokola psalo to samé. Jak by to tady pak vypadalo? ;-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Složka SYSTEM

Příspěvek od Pedro1 » ned 29. črc 2012 10:59:00

Zdravim, kdyz dotycny ma cm 7.0.1, tak ma i root, nebo se mylim? Zil jsem v domeni, ze bez rootu, tam jinou rom nenahodis, urcite to tam nema napsane jen tak :lol: .

Edit:takze sin musi najit file managera, ktery umi root pristup.

Pedro1

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti