Android OSDesire HD - po update na 2.3.5 nejdou přijímat hovory

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
laky1
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Desire HD - po update na 2.3.5 nejdou přijímat hovory

Příspěvek od laky1 » ned 25. pro 2011 13:29:04

Zdrávím,

chtěl jsem se poptat - na svém HTC Desire HD jsem aktualizoval Androida na verzi 2.3.5 a od té doby mi nejdou přijímat hovory. Když mi někdo volá a já vezmu kroužek a vytáhnu jej nahoru, tak obrazovka nachvíli zčerná, pak se objeví chybové hlášení : Omlouváme se - došlo k neočekávanému zastavení com.android.phone. Chcete to sdělit společnosti HTC ? ... potom naskočí Zadejte kod PIN a po odblokování simkarty, můžu danému člověk zavolat zpátky :) ... no a nejede mi i icq a tak jsem se chtěl zeptat, zda-li je někde možné stáhnout třeba tu starší verzi Androida a přeinstalovat tu novější nebo musím zajít někam do servisu ? Telefon jsem koupil přes e-shop.

Díky za odpověď

radarcz1
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: n80

Re: Desire HD - po update na 2.3.5 nejdou přijímat hovory

Příspěvek od radarcz1 » pon 26. pro 2011 12:28:40

laky1 píše:Zdrávím,

chtěl jsem se poptat - na svém HTC Desire HD jsem aktualizoval Androida na verzi 2.3.5 a od té doby mi nejdou přijímat hovory. Když mi někdo volá a já vezmu kroužek a vytáhnu jej nahoru, tak obrazovka nachvíli zčerná, pak se objeví chybové hlášení : Omlouváme se - došlo k neočekávanému zastavení com.android.phone. Chcete to sdělit společnosti HTC ? ... potom naskočí Zadejte kod PIN a po odblokování simkarty, můžu danému člověk zavolat zpátky :) ... no a nejede mi i icq a tak jsem se chtěl zeptat, zda-li je někde možné stáhnout třeba tu starší verzi Androida a přeinstalovat tu novější nebo musím zajít někam do servisu ? Telefon jsem koupil přes e-shop.

Díky za odpověď
Děláš to blbě.Když ti někdo volá tak se zelené sluchátko přetahuje do spodního kroužku :-)
To co provádíš je odemknutí obrazovky :-)
Udělej tovární nastavení telefonu a pak uvidíš jestli ty pády přestanou :-)
Kdyby jsi chtěl vrátit soft zajdi do servisu :-)

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » pon 26. pro 2011 14:07:09

Ako píše kolega, tvojím postupom odomykáš obrazovku, hovor sa prijíma a odmieta inak.
Tá chybová hláška ale nie je ok, najlepšie bude obnoviť továrne nastavenia cez menu telefónu.

Predtým si treba zálohovať osobné údaje o ktoré nechceš prísť-kontakty, sms, údaje aplikácii atď.

david.baribal
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC DESIRE HD

Příspěvek od david.baribal » pon 26. pro 2011 17:25:32

Ahoj.No vám nejdou prijimat hovory a me prestal fungovat mobil uplne.Stahl jsem si Android 2.3.5 když jsem jej chtel instalovat nic se nedelo.Ponevadz jsem mel mobil vybitej dal jsem jej nabijet s tim ze me rano vzbudil budicek ja budik normalne vypnul a chrupkal dal:-)) pak kdyz jsem chtel zjistit zda mam zpravu na mobilu tak mobil nesel nahodit ani pri vyjmuti baterie,pametovky i sim karty....telefon prostě nefunguje..Nevite co se mohlo stat??Nejhorsi je že nemam zalohu hlavne tel cisel

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Příspěvek od LivArt » pon 26. pro 2011 17:29:54

Jestliže jsi ukladál kontakty na google, tak contacts.google.com. Reaguje počítač na připojení telefonu?

david.baribal
Nové Androidě

Příspěvek od david.baribal » úte 27. pro 2011 11:24:48

tak to jsem bohužel neudělal!!já blbec:-( kolega mi o tehle možnosti řekl ale nějak jsem to zazdil...no uvidíme...mobil jsem poslal do servisu...děkuju za rady

david.baribal
Nové Androidě

Příspěvek od david.baribal » úte 27. pro 2011 11:29:39

Odkud se dá vůbec stahnout Android 2.3.5?kolegovi přišla nabídka tak ji jen nainstaloval a mě zatím nic nedošlo.Kolega měl přitom Android 2.3.4 a já jen 2.3.3 a už má 2.3.5??Prosím vás jsem v tomhle laik tak mě berte s rezervou.Díky za pochopení

david.baribal
Nové Androidě

Příspěvek od david.baribal » čtv 29. pro 2011 23:23:55

hmmm tak mi přestal jít mobil uplne!!!a pritom jse nic neinstaloval!!nejde vubec nastartovat:-(

radarcz1
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: n80

Příspěvek od radarcz1 » sob 31. pro 2011 12:23:42

david.baribal píše:hmmm tak mi přestal jít mobil uplne!!!a pritom jse nic neinstaloval!!nejde vubec nastartovat:-(
Připoj ho přes PC

david.baribal
Nové Androidě

Příspěvek od david.baribal » úte 03. led 2012 13:08:30

Dal jsem ho pripojit na pc a nic:-( telefon je v zaruce tak jsem ho dal do servisu ale zajimalo me jestli nekdo nevite co se mohlo stat

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » úte 03. led 2012 14:27:21

že by se třeba porouchal? :-))) Nebo chceš znát přímo typ vadné součástky? ;-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

unavix
Kyborg
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB, Android 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavix » úte 03. led 2012 15:11:51

Ach ty šedivky......
to all - telefon resetovat do továrního nastavení.U ofiko updatu vzduchem se tohle občas stává.Taktéž tohle může způsobovat nějaká aplikace která nemusí být kompatibilní s aktualizací FW.
Když píšete že Vám chcípnul telefon tak by taky bylo dobrý napsat co ste s ním předtím dělali,co instalovali atd.Pak se líp poradí.Ne každý má doma věšteckou kouli.
Bůh odpouští, JÁ NE!

david.baribal
Nové Androidě

Příspěvek od david.baribal » úte 03. led 2012 21:08:09

jamaica píše:Ach ty šedivky......
to all - telefon resetovat do továrního nastavení.U ofiko updatu vzduchem se tohle občas stává.Taktéž tohle může způsobovat nějaká aplikace která nemusí být kompatibilní s aktualizací FW.
Když píšete že Vám chcípnul telefon tak by taky bylo dobrý napsat co ste s ním předtím dělali,co instalovali atd.Pak se líp poradí.Ne každý má doma věšteckou kouli.
už jsem to psal co jsem presne delal ale tady je popis mýho manevru s telefonem nez mi totalne odesel-Stahl jsem si Android 2.3.5 když jsem jej chtel instalovat nic se nedelo.Ponevadz jsem mel mobil vybitej dal jsem jej nabijet s tim ze me rano vzbudil budicek ja budik normalne vypnul a chrupkal dal:-)) Kdyz jsem se pozdeji vzbudil a chtel zjistit zda mam zpravu na mobilu tak mobil nesel nahodit ani pri vyjmuti baterie,pametovky i sim karty....telefon prostě nefunguje..už je v servisu pac je v zaruce...no a zrejme teda bude chebná elektronka E..... z Katode Olomooooc:-(

unavix
Kyborg
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB, Android 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavix » úte 03. led 2012 21:19:47

No mě to příde že se začala flashovat nová rom,v ten moment chcípla baterka a tak se jen "domrvil" zavaděč ale instalace neproběhla.A jak si ho vypnul tak se umrtvil a už nenastartuje.Takže tady asi jedině servis,jak si už ostatně udělal.Otázkou je esli uznaj záruční opravu.Rozhodně bych jim neříkal že zdechla baterka při aktualizaci ROM.
A nebo jak píšeš,chyba bude z fabriky Katode Olomooooc,kde to Tonek Trosil špatně ošéfoval :mrgreen:
Bůh odpouští, JÁ NE!

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Příspěvek od LivArt » stř 04. led 2012 14:22:06

Flashovat ROMky s vybitou baterkou, to jsou nápady :no:

ZapikZ
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s III

Příspěvek od ZapikZ » čtv 05. led 2012 19:22:49

Mám úplně ten stejný problém, po updatu na 2.3.5, při přijmutí hovoru celý systém spadne a objeví se chybová zpráva. Je to určitě problém HTC. Záleží také kdo mi volá, třeba jsem zpozoroval, že u určitých kontaktů hovor nespadne.
A jak jste psali s tím kroužkem u zamknuté obrazovky, tak v tom problém není. Hovory přijímám tak jak se má (stáhnutí zeleného telefonu dolů).

Odeslal jsem chybné hlášení HTC tak snad problém napraví, nebo snad víte někdo co by to mohlo způsobovat, třeba nějaká problémová aplikace?

vikis9052
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S

Příspěvek od vikis9052 » sob 07. led 2012 11:38:38

Mam telefon HTC Desire S po update na 2.3.5 me telefon uplne umrel :( Nez jsem stahla 2.3.5 objevoval se problem ze jsem najela na budicek,sms,obrazky,internet,videa a vzdy me to koplo ven a nahlasilo chybu ale uz jsem to znovu otevrit nemohla.Po stazeni 2.3.5 mi to uz chybu nehlasilo ale cca po 2 hodinkach se mi telefon zasekl vypnul a uz ho nezapnu.
Nyni je tel v opravne s tim ze mi preinstaluji software. Je nejaka pravdepodobnost ze se mi nejake ty problemy vrati? a Po stazeni 2.3.5 ? Dekuji :|

david.baribal
Nové Androidě

Příspěvek od david.baribal » pon 09. led 2012 19:45:10

jamaica píše:No mě to příde že se začala flashovat nová rom,v ten moment chcípla baterka a tak se jen "domrvil" zavaděč ale instalace neproběhla.A jak si ho vypnul tak se umrtvil a už nenastartuje.Takže tady asi jedině servis,jak si už ostatně udělal.Otázkou je esli uznaj záruční opravu.Rozhodně bych jim neříkal že zdechla baterka při aktualizaci ROM.
A nebo jak píšeš,chyba bude z fabriky Katode Olomooooc,kde to Tonek Trosil špatně ošéfoval :mrgreen:

:-))) ahoj Jamaico.reklamace proběhla v pořádku telefon už mám doma.byla mi vyměněna celá základní deska.zrovna sedím na vyfině v hospodě a dal jsem stahovat aktualizaci softwaru.je mi zahadou proc mi to stahlo jen verzi 2.3.3?jak už jsem psal muj kolega kterej ma uplne stejnej typ mel 2.3.4 a už má i tu 2.3.5 takže kdo mi poradi co proto udelat abych ji mel taky?dekuji jamaico spoliham na tebe;-)

david.baribal
Nové Androidě

Příspěvek od david.baribal » sob 14. led 2012 12:27:19

A ta baterka nebyla uplne vybita a jak uz jsem rekl ten mobil byl pres noc v nabijecce a 5 hodin rano fungoval az pak prestal fachcit

Odpovědět

Zpět na „Android OS“