Android OSAku mam ROM ?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
miso00
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 26. pro 2011 22:40:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Aku mam ROM ?

Příspěvek od miso00 » čtv 29. pro 2011 0:47:39

Ako zistim aku mam v telefone ROM (HTC Wildfire S) ? Telefon je z T-mobilu ale neviem ci tam je ROM od tmobilu alebo original HTC ROM. Upravuje si vlasne tmobil preseba ROMky ?





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Aku mam ROM ?

Příspěvek od ludekbrno » čtv 29. pro 2011 10:16:50

To poznáš podle toho, jestli se při startu telefonu objeví na chvíli logo t-mobile, jestli v záložkách internetového prohlížeče najdeš nějaké záložky na služby TMO, případně jestli v nabídce aplikací něco od TMO není. Pokud nic z toho nenajdeš, zřejmě je to holá ROM HTC.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Aku mam ROM ?

Příspěvek od cyphill » čtv 29. pro 2011 11:32:49

Třeba O2 ROMky viditelně vůbec nijak neupravuje, ale přesto nejde o čisté ROM, takže se aktualizací většinou dočkáš o mnoho později...
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Aku mam ROM ?

Příspěvek od ludekbrno » čtv 29. pro 2011 13:18:11

Opravdu? Není tam ani žádné přednastavení služeb, záložky, jiné aplikace atd.? Potom nechápu, v čem se liší od tovární a proč by to přes O2 vůbec šlo.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Aku mam ROM ?

Příspěvek od cyphill » čtv 29. pro 2011 14:08:05

Mám DHD koupené u O2 a aktualizace jsem se nedočkal ani jedné za tu dobu než jsem se rozhodl pro root a custom ROM, stejně na tom byli i další co kupovali u O2. A úpravy jsem nenašel vůbec žádné, pokud si dobře pamatuji.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!


Uživatelský avatar

socca
Androiďák!
Příspěvky: 620
Registrován: úte 29. čer 2010 9:13:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6
Twitter: @romanhosek
Tablet: Vonino Sirius QS 3G

Re: Aku mam ROM ?

Příspěvek od socca » čtv 29. pro 2011 16:56:12

Vytukej *#06# a opis si svuj IMEI (nebo muzes opsat IMEI ze stitku pod baterkou)
Vytukej *#272*IMEI# a uvidis svuj product code nahore v policku, vrat se tlacitkem zpet, nic nevybirej ani nepotvrzuj!

TmobileCZ ma product code TMZ
Samsung i5700 > Samsung i9000 > Samsung i9100 > Vodafone Smart Ultra 6


Autor tohoto vlákna
miso00
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 26. pro 2011 22:40:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: Aku mam ROM ?

Příspěvek od miso00 » čtv 29. pro 2011 23:58:58

Ked tam dam *#272*imei# a dam volat tak mi vzhodi ze: Problemy s pripojenim alebo neplatny kod MMI. Ked nedam volat tak sa nic nedeje. Opisal som to dobre. Kod na imei ide.
Wifi ide bezproblemu. Neda sa product code zistit inac ?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti