Android OSadnroid ROM na HTC Touch Pro

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
freebee
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 11. dub 2010 11:01:17
Reputace: 0

adnroid ROM na HTC Touch Pro

Příspěvek od freebee » sob 31. pro 2011 12:52:27

Ahoj,

nemate nekdo funkcni ROMku s Androidem na HTC Touch pro? stahoval jsem zde http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1171070 vse je funkcni a android beha super..jenom nevim jak dostat ROMku do telefonu, aby byla jako primarni a nebyl tam dualboot - resp. se pri restartu pristroje opet nespustil WM.

diky za kazdou radu




Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7747
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab S7

Re: adnroid ROM na HTC Touch Pro

Příspěvek od Cleric » sob 31. pro 2011 12:54:47

Tak s tímto dotazem tě odkážu na tyto stránky http://smartmania.mobilmania.cz/forum/
Tam se toto řeší více.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22774
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: adnroid ROM na HTC Touch Pro

Příspěvek od LivArt » sob 31. pro 2011 12:56:03

Lze jen u několika málo modelů. Jinak android na TP2 se tu řeší pořád http://androidforum.cz/htc-touch-pro-2- ... 21880.html
Naposledy upravil(a) LivArt dne sob 31. pro 2011 14:23:39, celkem upraveno 1 x.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
freebee
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 11. dub 2010 11:01:17
Reputace: 0

Re: adnroid ROM na HTC Touch Pro

Příspěvek od freebee » sob 31. pro 2011 14:09:01

super - diky, mrknu na to...nevite nekdo kde je pak nejaky srozumitelny navod jak tam danou ROMku dostat?:-)

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7747
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab S7

Re: adnroid ROM na HTC Touch Pro

Příspěvek od Cleric » sob 31. pro 2011 14:10:56

To najdeš na Smartmanii, jen tak zběžně jsem to tam procházel a nějaký odkazy s návody tam byly.


Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: adnroid ROM na HTC Touch Pro

Příspěvek od NaTuRaL » pon 02. led 2012 17:28:25

stahnes celej balik na kartu a pak se mrknes na kartu v nejakym nasteveni vyberes tip tveho telefonu - nemam u sebe abych ti rekl co kde najit, pak spustis HARET.exe a pockas az se ti spusti android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
freebee
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 11. dub 2010 11:01:17
Reputace: 0

Re: adnroid ROM na HTC Touch Pro

Příspěvek od freebee » pon 02. led 2012 23:14:17

jj..tak to jsem presne udelal...vsechno se spusti tak jak ma...ale po restartu telefonu se znovu nahodi WM..potrebuji to prehrat pres stavajici ROM s WM...jestli rozumis?:-)

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: adnroid ROM na HTC Touch Pro

Příspěvek od NaTuRaL » pon 02. led 2012 23:52:31

mam takovej dojem ze to primo do systemu nenatahnes - jediny reseni je DUALBOOT kde si pred konecnym bootovanim zvolis system , jinak osobne jsem dual boot ani nezkousel rozhejbat. Nektery romky ho uz mely v sobe ale ty ktere jsem pouzival ho nemely.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti