Android OSManuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sse
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: ned 27. lis 2011 19:41:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus

Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od sse » stř 11. led 2012 0:15:52

Je možné manuální přidání widgetu u Androidu 4 ICS??

Autor aplikace LocalSync tvrdí, že i když widget není v seznamu widgetů, tak lze nějak na plochu přidat a to prý i v Androidu 4.. Nevím ale jak..





S.hort.Y
Robot
Příspěvky: 723
Registrován: pon 24. led 2011 20:05:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Asus T100TA-DK003H
Bydliště: Haná

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od S.hort.Y » stř 11. led 2012 22:01:25

V menu samotné aplikace?? Popř. v alternativních launcherech.. Je-li další možnost, doplňte mě.. ;-)
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12727
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od ramon.dexter » stř 11. led 2012 22:10:17

Nelze widget přidat, pokud není v nabídce widgetů (i když autor tvrdí co chce). Nemůžeš něco přidávat, když to nemáš jak přidat...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
sse
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: ned 27. lis 2011 19:41:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od sse » stř 11. led 2012 22:23:42

V menu aplikace to není, přes louncher to neumím :( Jak to udělám?


S.hort.Y
Robot
Příspěvky: 723
Registrován: pon 24. led 2011 20:05:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Asus T100TA-DK003H
Bydliště: Haná

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od S.hort.Y » stř 11. led 2012 22:30:30

Pokud nemáš alternativní (ADW, LPP, apod.) tak máš asi smůlu.. K Launcherům viz příslušná sekce.. ;-)
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+



Trek
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: pon 08. lis 2010 13:35:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od Trek » čtv 12. led 2012 18:25:04

Widgety lze ve stock launcheru pro Android 4 normálně přidávat, viz. http://goo.gl/Jd3JE

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12727
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 12. led 2012 18:35:17

To sice jo. Ale už se mi stalo, že ty widgety nebyly v nabídce vidět. Stačilo telefon restartovat a bylo po problému.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
sse
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: ned 27. lis 2011 19:41:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od sse » sob 14. led 2012 21:06:13

Trek píše:Widgety lze ve stock launcheru pro Android 4 normálně přidávat, viz. http://goo.gl/Jd3JE
Ahoj. Tak sem tě zlákal až sem :). No bylo to celé nedorozumnění, už u tebe na stránkách, protože já si představoval widget, nebo prostě novou ikonu na ploše, která by rovnou prováděla synchronizaci s PC... To co ukazuješ na videu mám, ale nepotřebuju :)


Trek
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: pon 08. lis 2010 13:35:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od Trek » sob 14. led 2012 22:21:23

Oni už existujou widgety na start synchronizace účtů, např. v HTC je HTC Sync widget, proto jsem to ani nedodělával do aplikace.
Jinak ten widget na úkoly je dost podstatnej, ale když ho ty nepotřebuješ ...


Autor tohoto vlákna
sse
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: ned 27. lis 2011 19:41:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus

Re: Manuální přídání widgetu v Androidu 4 ICS

Příspěvek od sse » ned 15. led 2012 20:52:36

Trek píše:Oni už existujou widgety na start synchronizace účtů, např. v HTC je HTC Sync widget, ...
sakra tak to mě ani nenapadlo, že je v Androidu všechno takto provázané, stahl sem si aplikaci Synker a vše je to teď uplně super, díky :)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti