Android OSInternetová propust + Hotspot Wifi

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Tomas22
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II

Internetová propust + Hotspot Wifi

Příspěvek od Tomas22 » sob 14. led 2012 15:10:20

Ahojte,
Chci se zeptat, mám internet v PC, k PC připojím mobil přes USB a dám internetovou propust, na mobilu nastavím hotspot wifi a na ntb se připojím na tuto Wifi síť. Jenže ntb se připojí bez problému, ale internet jede jen chvíli, pak se už nenačte žádná stránka a dole u ikony wifi signálu je vykřičník, přitom v mobilu ten internet jede.
Nevíte někdo, proč to nejede?
Prostě bych potřeboval dostat internet v mém PC do ntb přes wifi. Vím že, mi asi poradíte, ať si pořídím Wifi router ale chci to jen příležitostně.
Děkuji za každou radu. ;)

Falty
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 lite
Mobil 2 / ROM: Xperia Mini (dead)
Tablet: Samsung Galaxy Tab 3 lite

Re: Internetová propust + Hotspot Wifi

Příspěvek od Falty » sob 14. led 2012 15:16:28

Jakého máš operátora a datový tarif?
Siemens SX1 (Simbian) => Mio A701 (WM) => SE Xperia Mini (Android) =X Nokia Lumia 630 Era (Nedřív jsem se vyděsil a potom jsem ho prodal :D WP prostě fuj!) => Huawei P8 lite (Android)

Autor tohoto vlákna
Tomas22
Nové Androidě

Příspěvek od Tomas22 » sob 14. led 2012 15:21:27

No mám Vodafone. A obyčejný Internet v mobilu na měsíc za tech 170 kč nebo jak to je. (ale mobil je brandovaný od T-mobile, jestli to pomůže). Ale já nechci zdílet mobilní internet, to by mě hned sežralo FUP limit. Chci do ntb dostat internet z PC kde mám pevný internet přes kabel.

Autor tohoto vlákna
Tomas22
Nové Androidě

Příspěvek od Tomas22 » ned 15. led 2012 14:12:37

Tak sem to dnes zkusil i přes ten mobilní internet a to samé, jen s tím rozdílem že teď se to na net nepřipojilo ani chvilku. K wifi bezproblému, plný signál, ale internet nefungoval. A na ntb to psalo připojení k internetu není k dispozici, nebo něco takového. Opravdu nikdo nevíte čím to může být ?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“