Android OSAndroid, aneb volné MB, kde jste?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
bigt
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Mobil 2 / ROM: 7.0
Twitter: BigTcz
Tablet: Nvidia Shield K1
Kontaktovat uživatele:

Android, aneb volné MB, kde jste?

Příspěvek od bigt » ned 15. led 2012 20:39:55

Vlastním mobil LG Optimus One, poslední dobou byla práce s ním utrpením a musel jsem si hlídat co do telefonu instaluju, protože mi pořád hlásil, že zbývá něco kolem 30 MB místa. Jaké však bylo mé překvapení, když po hard resetu a nainstalování úplně těch samých aplikací je najednou v mobilu 90MB volného místa (samozřejmě že nyní i předtím šla většina aplikací na kartu).
Otázka zní, co je Android za systém, že dokáže dokáže zaplnit 60MB místa a nikde není možnost zjistit, co to dělá (i cachecleaner byl nainstalován a využíván před resetem)???

xanthor
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Android, aneb volné MB, kde jste?

Příspěvek od xanthor » ned 15. led 2012 20:45:20

Tipl bych si, že používáš nějaký programy, co si ukládají hromady dat. Každopádně v interní paměti není nic víc než jednotlivý programy a jejich data (a cache, ale ta se při nedostatku místa sama smaže). Takže se stačí podívat do Nastavení - Aplikace (nebo tak nějak) a tam máš všechny programy a kolik místa zabírají. Nic víc se tam neukládá. (Celý adresář /data jsem si nedávno zkopíroval na disk a fakt tam nezabírá nic místo kromě aplikací (adresáře app a dalvik-cache) a jejich dat (adresář data).

Odpovědět

Zpět na „Android OS“