Android OSMobilna sit-Jak zrusit automaticke zapinani

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Boda11
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Mobilna sit-Jak zrusit automaticke zapinani

Příspěvek od Boda11 » sob 21. led 2012 13:25:16

Ahoj,mam HTC Wildfire S a internet iba ak si ho aktivujem na 24h.Nepotrebujem ho vzdy.V nastaveniach mam Odskrtnutu mobilnu sit ale sama sa mi aktivuje a zaskrtne.To znamena,ze ma kazdy den pripaja na internet aj ked nechcem a ja to pak platim.U operatora sa na mna pozerali jak na blbca, ze to neni mozne, ked to mam vypnute.Neviem,co s tym.Aj ked tam nemam nastavenu APN tak to robi,ziadne aplikacie z Marketu mi nepomohli.Poradi mi niekto?Mam uz pocit, ze je to v softwary nastavene aby bol tel.NON STOP na nete.Dakujem

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: Mobilna sit-Jak zrusit automaticke zapinani

Příspěvek od LivArt » sob 21. led 2012 15:26:29

Nemáš tam nějakou další aplikaci na nastavování toho? Nějakou aplikaci na nastavování nebo widget.

Autor tohoto vlákna
Boda11
Nové Androidě

Příspěvek od Boda11 » pon 23. led 2012 19:43:22

Ahoj nemam,dela mi to od zacatku, odkdy ho mam a jine nastaveni tam neni. Prave som skusala si z Marketu stiahnut aplikaciu na widget,ale to je iba ikonka nastavenie mob.siete a robilo to to same, ze se to samo zaplo. Ja uz fakt nevim, co s tim. Prepsala jsem pristup v APN a chvili to bylo OK ale je to asi skutecne Smartphone,uz to nezabera a stejne se napoji.I kdyz si tam dopisu ninternet disable cokoli stejne se pripoji.

phobi
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: htc desire z a motorola defy+
Rom: MIUIcz

Příspěvek od phobi » pon 23. led 2012 20:25:18

Zkusil bych zálohu systému + všeho co chceš zachovat. potom hard reset telefonu a zkusit, zda se stejný problém projevuje i na čistém systému, pokud ano, rovnou ho zabal a pošli na reklamaci ,jestli ne, postupně obnovuj aplikaci po aplikaci než přijdeš, která z nich způsobuje problém.

pokud máš rootnutý telefon, doporučil bych ti aplikaci titanium backup, kterou uděláš a později obnovíš zálohu. Jestli ho rootnutý nemáš budeš muset nejdříve rootnout telefon (root je nutný k zálohovaní systému, ne k vyřešení problému - s rootem navíc ztrácíš ofociální záruku)

snad se zadaří ;)
> HTC Desire Z <
ROM: MIUIcz 2.1.20 | S-OFF
HBOOT: 0.82.0000
Recovery: ClockworkMod Recovery v5.0.2.0

Pokud je to možné, můžeme se pokusit po domluvě vyřešit problém vzdáleně (http://goo.gl/TO6BH - stáhnout a spustit)

smajlo
Robot
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Příspěvek od smajlo » pon 23. led 2012 20:39:01

neni mozne aby sa ti fon pripojil na internet cez mobilnu siet, ked si zmazala apn, alebo premenovala pristupovy bod, proste sa to neda. A nechapem co by vyriesila reklamacia, kedze toto urcite neni HW problem ale softverovy a softver si vies prehrat aj doma sama za par minut.
Mas telefon aktualizovany na najnovsiu verziu systemu, pre Wildfire S to je 2.3.5 ?

Autor tohoto vlákna
Boda11
Nové Androidě

Příspěvek od Boda11 » sob 28. led 2012 10:49:59

Diky za rady, ja viem je to nelogicke. Ked som APN prepisala tak to tyzden fungovalo a potom sa to zacalo napajat aj ked nebolo spravne vyplnene APN. Teraz mam APN uplne vymazane a je fakt ze sa nenapaja, ale ked som potrebovala na rychlo net v noci,tak som vytvorila APN a nepodarilo sa mi napojit,takze mi bol telefonna prd a rano o 6 mi dosla sms,ze so msa prave napojila na net.Ja si tiez myslim,ze je to software, takze preinstalovat.Neviem,ci to zvladnem sama. Telefon je novy,takze najdolezitejsie su kontakty,ale neni k tomu ziadne CD.Telefon sa mi uz restartoval asi 2krat odkedy ho mam. Nemozete mi ako debilovi napisat postup jak co urobit?Co stiahnut a ako zalohovat a ako resetovat? Diky moc

Autor tohoto vlákna
Boda11
Nové Androidě

Příspěvek od Boda11 » sob 28. led 2012 10:53:32

Smajlo: Mam verziu 2.3.3 Karta SD a pamat telefonu,tak je reset na vyrobne udaje.To mam dat?

smajlo
Robot

Příspěvek od smajlo » sob 28. led 2012 12:25:10

Ked mas 2.3.3 tak uz si pozri aktualizacie v Menu - Nastavenia - Info o telefone - Aktualizacia softveru, alebo tak nejak to je. Alebo cez HTC sync.

Autor tohoto vlákna
Boda11
Nové Androidě

Příspěvek od Boda11 » sob 28. led 2012 14:40:36

no pise mi ze moj telefon je aktualizovany a nie su k dispozicii ziadne aktualizacie. V info o software je 2.3.3

smajlo
Robot

Příspěvek od smajlo » sob 28. led 2012 15:37:03

Update si mozes spravit aj sama, je to pomerne jednoduche, ja som nasiel tento navod :

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363693
V skratke, ak mas nebrandovany fon, tak staci stiahnut oficialny update, pripojit telefon k pocitacu rezime htc sync (v PC treba mat nainstalovane HTC Sync a vsetky drivere) a potom spusti stiahnuty .exe subor a pockat par minut kym sa update nahra do telefonu, odpojis telefon a to je vsetko.

Ale kedze nemam Wildfire S, tak skor by si mala svoje otazky smerovat do sekcie zameranej na Wildfire S, tam ti ludia lepsie budu vediet poradit a mozno sa to tam uz aj riesilo, tak trochu hladaj, skusaj.

PS: update ti kompletne vymaze telefon, tak zalohuj co potrebujes.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“