Android OSNefunkční HD2


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 9:28:46

Zdravím, dnes ráno mi z ničeho nic nejde zapnout moje HD 2, najede úvodní obrazovka, která však zamrzne a tím všechno hasne :evil: Kdyby někdo aspoň trochu tušil co s tím, prosím poraďte. (Restart, tvrdý restart ani domlouvání nepomohlo)




Uživatelský avatar

kubik
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: ned 03. dub 2011 11:39:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M
Rom: Stock!
Bydliště: Rokycany

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od kubik » sob 28. led 2012 9:39:41

a co je tam za OS win, android, wp7 co se tím dělo trochu podrobností
Google není jen na vyhledávání porna
Technik, Dotazy na původ samsungů a pod, vytažení dat


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 9:47:30

Mám ten pocit, že je tam Android 2.3.3, přiznám se, že tomu fakt nerozumím. A co se podrobností týče....včera jsem z něj normálně ještě volal, psal a všechno možné. Dnes po ránu jsem ho po odemčení našel ve fázi, kdy mi zbělela obrazovka, což se někdy stalo(pomohlo vytažení baterky a při navrácení zpět a následném zapnutí, telefon šel), dnes však po restartu telefon nehlásí nic. Jen bílou obrazovku :(

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » sob 28. led 2012 10:10:12

Ty tomu nerozumíš ale používáš HD2 s Androidem ? :o To jsi ten mobil koupil už bazarový od někoho s Androidem ? Jinak, zkus jestli když vyndáš baterku a zase zandáš a pokusíš se tel zapnout, tak jestli HD2 lehce nezavibruje, popřípadě zkus zapnout kombinací držení volume - a power tlačítka
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 10:13:47

Noooooo :D Zas tak úplný debil nejsem, ale zároveň ani IT. Tohle už jsem taky zkoušel a ano, telefon zavibruje. Bojím se, že budu muset přeinstalovat OS a do toho se mi moc upřímně teda nechce :( Tak zkouším ještě kde co


Uživatelský avatar

kubik
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: ned 03. dub 2011 11:39:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M
Rom: Stock!
Bydliště: Rokycany

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od kubik » sob 28. led 2012 11:04:20

tak jestli je bílo a nic dál tak to vypadá na padlej SW a reinstalaci se nevyhneš, ještě máš totál bílo a nebo se tak ukáže při zapnutí takové ty barevné pruhy myslím červená modrá zelená a červený čísílka ?
Google není jen na vyhledávání porna
Technik, Dotazy na původ samsungů a pod, vytažení dat


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 11:08:59

NO když to zapnu normálně, tak je totálně bílo. A když to zapnu přes power+tlačítko hlasitosti, tak ty pruhy najedou..Hele,stáhl jsem si toto: http://www.ulozto.cz/9615251/android-ht ... ?_fid=2b6d

Teď bych jen potřeboval poradit s instalací, páč už to vzdávám...

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 11:36:37

HD2 mám, a tohle znamená chybu SW, která byla způsobení vyndáním SD při provozu, nebo podobně. Každopádně MUSÍŠ reinstalovat SW, jinak se nehneš z místa :) Stalo se mi to už třikrát :)
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 11:42:13

Jááááááááááj, já to věděl. Tak fajn, byl bys tak laskav a poradil mi, co teď s tím? Jak reinstalovat anebo co nového tam případně nainstalovat? Sháním android s prostředím sense, ale ten zatím instaluju bez úspěchu. Máš nějaké rady a tipy? Dík předem ;)

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 11:52:01

No, jestli v tom už máš android, tak bude proces lehčí.
Zjisti, jestli máš při startování HD2 nápis MagLDR nebo CLK a podle toho si vybereš zip, kterou tady stáhneš. Já umím jen s MagLDR tak ti dám popis:
Jestli chceš prostředí Sense, tak:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264828
Tohle je topic na XDA s ROM, kterou stáhneš, a ZIP, který jsi stáhl, ten vložíš na SD kartu. Pokud ti nejde HD2, tak to udělej přes jiný přístroj. Až to tam budeš mít, zapni telefon do MAGLDR. To uděláš tak, že vypneš telefon, a znovu zapneš, ale tlačítko na zapínání budeš držet do té doby, než ti vyskočí tabulka s bílým textem.
Obrázek
Tu ovládáš tuším tlačítky VOL UP a VOL DOWN, najedeš takhle na nápis AD Recoverya dáš tlačítko na přijmutí hovoru.
Telefon nabootuje do recovery. Potom, když jsi tady:
Obrázek
Ovládáš to tuším stejně, tak vybereš WIPE/DATA FACTORY RESET, a pak yes.
Až se to dodělá, tak dej Install ZIP from SD card. Tam dej něco jako select zip from folder nebo choose file, a tím se dostaneš do kořene SD, tam jen vybereš ten ZIP, který jsi stáhl a počkáš na dokončení. Potom telefon vyrestartuješ a máš to :)
Xiaomi Mi MAX Prime

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 11:56:30

Kdyby se ti to nedařilo, tak tady máš Kompletní návod, který MUSÍŠ udělat krok po kroku :)

Kód: Vybrat vše

http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-nahrat-android-do-htc-hd2/
Kdyby jsi byl náhodou z Prahy, značně by to ulehčilo tvojí práci :D
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 12:18:35

Dík moc. Z Phy bohužel nejsem no :D A ať telefon zapínám, jak zapínám, vždy se dostanu max k téhla fázi, takže jdu číst návod a zipy si mezitím stáhnu. Dávám, tomu max půl dne, pak mobil letí z okna, zlatá moje druhá E6, fakt :D
Naposledy upravil(a) patlen dne pon 30. led 2012 13:56:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Fotky sdílej přes nějaký server na fotky a sem dej jen odkaz.Díky

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » sob 28. led 2012 12:26:37

Projed si ten návod na wmmani, oprava je primitvní, stačí nahrát magldr a pak nahrát novou romku, nic složitého co by se endalo udělat za 15 minut.. když se budeš řídit tim návodem.. nemůžeš nic zkazit :)
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 12:29:55

Jasně, hele dík moc. Nebýt tebe, tak se tady s tím s*ru ještě dva dny :D Už na to koukám a myslím si, že s tím nebude problém. Akorát pak ta verze andoridu, cos mi tady poslal je asi v AJ, že?

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » sob 28. led 2012 12:34:01

Problém to určitě nebude.. dá se to udělat i za 10 minut pokuď jsi šikovnej. Jinak nevím co ti tam hodil Madman za romku, já bych ti osobně víc doporučil osvědčený CoreDroid ale to už je na tobě. Každopdáně všechny Sense romky maj samozřejmě českou lokalizaci, takže se nemusíš bát.
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 12:38:59

Romka tam je asi 6.5 jestli si dobře pamatuju? Ale tak si říkám, že když už si s tím tak hraju, tak proč to nepředělat komplet, co je to ten CoreDroid? :oops:

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » sob 28. led 2012 12:47:04

HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 12:54:39

Oukej, tak mi jen ve stručnosti nastiň v čem je to lepší oproti tomu, co stahuju teď? :D Resp. proč bys doporučil zrovna toto? :D

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » sob 28. led 2012 13:19:15

Obsahuje novější verzi Sense, a fungují tam věci které v tamté ne jako např. tethering atd. a já jsem do každé HD2 do které jsem dával Android nahrával CoreDroid už z principu, protože v době kdy jsme HD2 ještě sám používal byl prostě nejlepší
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 13:23:26

Až budeš mít nějaký progress, tak sem napiš, ať kdyžtak zjistíme, jak dál :)
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 13:23:43

Stáhl jsem si to, tak to i zkusím :) Postup instalace je stejný? Páč tam nevidím, žádné install soubory v tom, co jsem si z tvého odkazu stáhl

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 13:26:30

V top ZIPu co jsi stáhl, by měly být jen asi 3 složky, jedna z nich META-INF a pak instalační skript, žádné exe ani podobně :) Teď ano, postup bude stejný :)
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 13:29:17

To se mi ještě stahuje, jde to nějak po*arně pomalu z toho mirroru. Ale mám staženo ten CoreDroid, co tady píše kolega a ten nevypadá zle, jen je tam těch složek asi 6(včetně MetaInf)....sorry chlapi, ale jsem z toho fakt debil, tak se ptám na kde jakou kravinu, v životě jsem to nedělal a při jednom se i učím :D :D

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 13:31:22

V poho :D Ten CoreDroid je taky správně, v pohodě. Tak teď udělej tohle. Z těch obrázků co postuješ vidím, že nemáš ani HSPL apod, takže :
Ten odkaz na to české forum, kde je návod, tak podle něho postupuj :) Máš to za chvíli, a je to tam dopodrobna popsané :)

Kód: Vybrat vše

http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-nahrat-android-do-htc-hd2/
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 13:36:26

Jasně, jestli to dobře chápu, tak musím mít prvně MAGLDR ve verzi 1.13, no a pak budu instalovat android z desiru HD anebo hned přímo ten CoreDroid? Mě je celkem asi i jedno, co tam bude, hlavně chci, aby se to nesekalo, bylo to v češtině a nepadalo to :D Takže čtu pozorně vaše názory a přemýšlím nad tím, co tam nakonec nahodím ;)

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 13:38:53

No, možná bude lepší volba ten CoreDroid :) Kolega má pravdu :) Chápeš to správně :) Prostě postupuj krok po kroku :))
No přeju hodně štěstí, pak napiš jak se daří a kdyby jsi něco nevěděl, já jdu off :yes:
Naposledy upravil(a) Madman dne sob 28. led 2012 13:42:26, celkem upraveno 1 x.
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 13:41:46

A ten Coredroid je v české lokalizaci?

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 13:42:53

Měl by být, ostatně není problém tam tušíšm češtinu později dát :)
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 13:56:17

Oukej, takže mám HSPL 4, Magldr 1.13, CoreDroid...jdu na to, v případě problémů budu informovat a ptát se :D


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 14:01:21

WTF? :D :D :D
Naposledy upravil(a) patlen dne pon 30. led 2012 13:58:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Fotky sdílej přes nějaký server na fotky a sem dej jen odkaz.Díky

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti