Android OSNefunkční HD2

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12666
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od ramon.dexter » sob 28. led 2012 14:04:50

Nieli, vkládej ty obrázky pod "code", takhle se s tím nedá pracovat a je to moc roztažený!!!


...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)



Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 14:28:07

Promiň, každopádně netuším, co teď s tím ...
Naposledy upravil(a) patlen dne pon 30. led 2012 13:59:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Fotky sdílej přes nějaký server na fotky a sem dej jen odkaz.Díky

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 14:29:30

Sptany HSPL, musis tam dat HSPL 2.08 :)
TZN Stahni tenhle zip:

Kód: Vybrat vše

http://wmmania.cz/soubor/362/
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 14:38:16

I teď pořád to samý :( Tak co? Otevíráme okno ? :D

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 14:43:34

Ne, ještě jí dej šanci :D I když teda už fakt nevím, zkus tam nahrát Windows Mobile, a pak znovu android, podle tohohle:

Kód: Vybrat vše

http://wmmania.cz/clanky/navody/hd2-jak-obnovit-pristroj-do-puvodniho-zarucniho-stavu/
Xiaomi Mi MAX Prime



Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 14:55:29

Krista :D :D :D :D :D :D A prej 15-ti minutová záležitost :D....ale jinak opět dík ;)


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 15:36:01

No pane.......tak zatím bez výsledku, nejde nainstalovat ani základní ROM


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » sob 28. led 2012 16:32:13

Vypadá to tak, že to nechce přečíst pamětovku z Nokie, byť je do velikosti 4 GB, formátu MicroSD a naformatována

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » sob 28. led 2012 17:45:42

Aha :/ Může tedy být celý problém v SD. Nemáš jinou? stačí 1 GB
Xiaomi Mi MAX Prime

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » sob 28. led 2012 18:13:16

Neviděl bych problém v kartě. V kterém bodě jsi se zasekl ? popiš kdy přesně ti ta chyba vyskočí.. byl jsi najetý v bootloaderu když jsi začal přepisovat SPL ? napsalo ti to we hacked ? nebo v jaký části ti to vyhodilo tu chybu přesně ?

Dobře.. těch 15 minut ej čas kterej stačí mě :D jelikož už to znám nazpamět bo mi už prošlo rukou HD2 docela dost :D
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » ned 29. led 2012 19:53:10

No, asi takhle...když jakoby chci odemknout to SPL, tak postupuju přesně podle návodu, neděje se nic a v momentu, kdy se to má jakoby odemknout, tak najíždí "teploměr" tam a zpět až do doby, kdy se objeví chybná hláška(viz. obrázek výš). Tak jsem si řekl, že nainstaluju původní OS Win mobile, když ho nakopíruju na SD kartu, tak mi jí telefon asi nepřečte, protože v boot režimu se objeví ta původní obrazovka a ne ta, která by tam podle návodu na netu měla být. Tak nevím, co s tím :(

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » ned 29. led 2012 20:59:01

Počkat, to by pak celý problém mohl být zanesená čtečka SD, taky už se mi to stalo. Zkus pročistit ten slot :)
Xiaomi Mi MAX Prime

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » ned 29. led 2012 21:22:47

Na to že nejde nahrát HSPL by neměla mít čtečka žádný vliv ne ? .. máš nainstalovaný activesync ?
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » ned 29. led 2012 21:30:34

Na to, že nečte SD by mohla.
Jinak jakou verzi telefonu máš? Americkou nebo asijskou? Asijská má bílá tlačítka, a americká má barevná. Tuším že pro každý je rozdílné HSPL
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » ned 29. led 2012 21:52:35

čtečka by měla být v pořádku, když mi to normálně mou sd kartu čte,ne? Jinak verze je asijská(klasicky bílá tlačítka)....a normálně nepochopíte,co se mi stalo...ten telefon se rozjel, před hodinou..dal jsem ho do bootu, restartoval, koukám a on najíždí :D :D :D :D :D :D :D to nepochopím...nicméně,když to mám všechno naformátované, tak bych byl pro nový SW, ale když se to kouskne při odemykání...tak to problém pořád neřeší a nemyslím si, že bych postupoval nějak zle

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » ned 29. led 2012 22:22:40

hej cože ? prošlo mi rukama asi 5 HD2 a všechny měli tlačítka bílé.. bych rád viděl nějakou abrevnou :D .. jinak.. zeptám se ještě ejdnou.. máš naisntalovaný activesync ?
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » ned 29. led 2012 22:36:38

Kamaráde, nechápu, prostě to nechápu...ale nabíjím ho, smskuju, volám, jsou tam kontakty...prostě všechno,jakoby se nechumelilo :D A s tím activesync, to nemám...psalo mi to něco kompatibilitě s win 7 a jak tak čtu, tak je to asi hodně důležitá věc, co? :D

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » pon 30. led 2012 10:34:11

Pokud mas w7 tak ActiveSync neres... zkus pripojit k PC telefon kdyz bude najety v bootloaderu jestli se ti nainstalujou ovladace...
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » pon 30. led 2012 10:47:59

Když připojím mobil k pc a najedu do bootloaderu, tak se mi ukáže tohle..
Naposledy upravil(a) patlen dne pon 30. led 2012 13:59:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Fotky sdílej přes nějaký server na fotky a sem dej jen odkaz.Díky


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » pon 30. led 2012 11:27:41

Mám dobrou zprávu...chyba nebyla ani v pc, ani v mobilu, ale v kabelu :o (sám to nechápu,protože přenos dat a všeho přes kabel funguje) Ale zkusil jsem vyměnit svůj kabel za kabel z Nokie a světe div se. Mám odemčený rom jedu přesně podle návodu na netu, teď jsem nainstaloval CoreDroid. Všechno vypadá v pořádku, akorát jsem se zasekl bodě, kdy mám na výběr z "apply/sd card/update.zip, choose zip prom sdcard, toggle signature verification, toggle script asserts"...když označím první možnost, vyskočí mi, že nemůže otevřít "/sd card/update.zip" a na nic jiného to nereaguje, takže co dál? Normálně restart, poradíte? :oops:

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » pon 30. led 2012 13:12:05

Obrázek
Prosím, tohle je barevná verze :)
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » pon 30. led 2012 13:57:00

hele, dostal jsem se k téhle fázi...a tady jakoby mi to zamrzlo, anebo tomu mám dát čas třeba i 20 minut?
Naposledy upravil(a) niel2 dne pon 30. led 2012 14:07:23, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od patlen » pon 30. led 2012 14:01:16

Prosim tě, laskavě fotky sdílej přes nějaký server a sem dávej jen linky DÍK

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Madman » pon 30. led 2012 18:42:53

Dal jsi před instalací Wipe data factory reset? Jinak ano, občas to trvá i 10-12 minut :)
Xiaomi Mi MAX Prime


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » pon 30. led 2012 19:52:20

Jo všechno podle návodu...hele,když se to jakoby fleshne a pak to restartuješ, odpojíš to z kabelu od PC anebo to tam necháš,ať se to ještě douploaduje? Já když instaluju ten CoreDroid, tak se mi to načte úplně v pohodě, naskočí úvodní obrazovka, z ní se to přepne na další kde to píše "get you connected" a tady ani po půlhodině animací nenastává žádná reakce :D Tak teď nevím, jestli to nechat připojený přes noc anebo to fakt prohodit tím oknem, už mě to neba :no:

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » pon 30. led 2012 21:50:09

Zkus vyndat a zadnat baterku a nastartovat znovu.. jinak.. tu barevnou HD2 jsem v životě neviděl :D
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » pon 30. led 2012 22:39:30

Bez reakce...... :(

Uživatelský avatar

novoty
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: sob 06. bře 2010 11:36:49
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Tablet: Apple iPad mini Retina
Rom: Stock
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od novoty » pon 30. led 2012 23:09:10

tak wipe a flashnout znovu
HTC Desire AMOLED >>> HTC One V Grey >>> Apple iPhone 5 16GB Black >>> HTC ONE M7 Silver >>> HTC ONE M8 Gunmetal Gray
Google Nexus 7 16GB 2012 by ASUS >>> Apple iPad mini Retina Silver


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » úte 31. led 2012 7:17:24

Tak jo teda, ale 6x už to nezabralo, tak si moc nadějí nedávám :D


Longerski
Androiďák!
Příspěvky: 432
Registrován: stř 14. dub 2010 11:59:10
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Tablet: Nexus 7 2013
Rom: Stock 6.0.1

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Longerski » úte 31. led 2012 8:48:13

Máš určitě špatně přerozdělenou pamět. Tohle bys měl mít v souboru flash.cfg, při instalaci recovery:

misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 10M
system ya 390M
cache ya 5M
userdata ya|asize|hr allsize
Ericsson T10i->Nokia 3330->Nokia 3650->Ericsson P910i->SE M600i->HTC Kaiser->HTC Kaiser (Android)->T-Mobile G1->Orange San Francisco->HTC HD2 (Android)->Samsung Galaxy Note->Oppo Find 5->Google Nexus 5->Oneplus X->Nexus 5X

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Martuška a 1 host