Android OSNefunkční HD2


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » úte 31. led 2012 10:57:51

Aha a ten soubor najdu kde?Jde to nějak přepsat ručně? Já to nastavuju podle návodu, tzn. na 1024 a swap na 0M





Longerski
Androiďák!
Příspěvky: 432
Registrován: stř 14. dub 2010 11:59:10
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Tablet: Nexus 7 2013
Rom: Stock 6.0.1

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Longerski » úte 31. led 2012 12:33:14

To co píšeš ty, je rozdělení SD karty.
Pokud jedeš podle tohodle návodu: http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-nah ... o-htc-hd2/
tak v kroku 1.2 se píše o velikosti diskového oddílu. Každá ROMka, co instaluješ, je jinak velká a potřebuje jinak velké místo. Takže když máš naistalovaný MAGLDR, stahni si tohle: http://wmmania.cz/soubor/1067/ , rozbal a v souboru flash.cfg změn veškerej text na to, co jsem ti poslal v minulý reakci. A pak pokračuj krokem 1.3.
Ericsson T10i->Nokia 3330->Nokia 3650->Ericsson P910i->SE M600i->HTC Kaiser->HTC Kaiser (Android)->T-Mobile G1->Orange San Francisco->HTC HD2 (Android)->Samsung Galaxy Note->Oppo Find 5->Google Nexus 5->Oneplus X->Nexus 5X


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » úte 31. led 2012 18:26:13

Zatím pořád to samý, zkusil jsem 150 MB(nic), 400 MB(nic), teď zkouším 250 MB a jel jsem podle návodu ze serveru coredroids.com, plus jsem vyměnil i kabel, protože se mi ten stávající nějak nezdál


Longerski
Androiďák!
Příspěvky: 432
Registrován: stř 14. dub 2010 11:59:10
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Tablet: Nexus 7 2013
Rom: Stock 6.0.1

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Longerski » úte 31. led 2012 21:59:34

Musis mit 390mb. Edituj ten flash.cfg a prepis tam veskerej text tim, co jsem psal v mym prvnim prispevku.
Ericsson T10i->Nokia 3330->Nokia 3650->Ericsson P910i->SE M600i->HTC Kaiser->HTC Kaiser (Android)->T-Mobile G1->Orange San Francisco->HTC HD2 (Android)->Samsung Galaxy Note->Oppo Find 5->Google Nexus 5->Oneplus X->Nexus 5X


Autor tohoto vlákna
niel2
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 28. led 2012 9:22:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od niel2 » stř 01. úno 2012 16:51:36

Jop, rozjel jsem to, akorát mám pocit, že se mi to seká. Jedná se o verzi 3.6_Sense 3.5. Kterou verzi byste na HD2 doporučili, tak aby byla bezproblémová, ale zároveň obsahovala Sense?



Longerski
Androiďák!
Příspěvky: 432
Registrován: stř 14. dub 2010 11:59:10
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Tablet: Nexus 7 2013
Rom: Stock 6.0.1

Re: Nefunkční HD2

Příspěvek od Longerski » čtv 02. úno 2012 9:56:20

ROMky se SENSE 3 a vyššími nejsou moc rychlé. Hledej ROM se SENSE 2, ty makaj obstojně. A nebo se vykašli na SENSE a hoď si tam čistej Android, pak je to teprv fofr ;)
Ericsson T10i->Nokia 3330->Nokia 3650->Ericsson P910i->SE M600i->HTC Kaiser->HTC Kaiser (Android)->T-Mobile G1->Orange San Francisco->HTC HD2 (Android)->Samsung Galaxy Note->Oppo Find 5->Google Nexus 5->Oneplus X->Nexus 5X

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: novas78 a 2 hosti