Android OSZakazani aktualizace aplikace Market

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Mr.Voza
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Zakazani aktualizace aplikace Market

Příspěvek od Mr.Voza » stř 01. úno 2012 12:50:53

Ahoj vsem,

da se nejak zakazat Marketu, aby se sam od sebe aktualizaval? Ted nemyslim akzualizace aplikaci z Marketu, ale aktualizace Marketu jako takovyho.

Jde me o tohle: U vsech aplikaci, ktery mam v telefonu jsem si Marketu vypnul automaticky aktualizace, takze ted me sice obcas telefon nahlasi, ze jsou k dispozici aktualizace nekterejch aplikaci, ale ty pak necham bejt a neaktualizuju je (aplikace, ktery nepouzivam a zbytecne by v telefonu zabirali misto - fejsbuk, jutub apod...).

Market jsem ale mezi tema aplikacema nenasel... vzdycky kdyz odinstaluju aktualizace Marketu, tak normalne pouzivam tu puvodni verzi az do restartu telefonu... po restartu se me tam vzdycky automaticky nainstaluje ta nova verze Markeru, ktera me zaprve svym usporadanim vyhovuje min, nez ta puvodni verze a zdruhy zabira v telefonu zbytecne 6MB mista, coz je dost, vzhledem k tak maly pameti, kterou HTC Wildfire S ma.

Da se ta automaticka aktualizace marketu nejak zakazat, nebo jak to udelat, aby me zustala ta stara verze a ta nova zbytecne nezabirala misto?
HTC Wildfire S - můj první Android. Buďte prosím k mým lamerskym dotazům schovívaví - teprve se s tím učím :oops:
Samsung Galaxy S3 mini - už by to skoro chtělo něco novýho ;-)
Lenovo K5 Plus - už teď toho lituju :x

Marek989
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2

Re: Zakazani aktualizace aplikace Market

Příspěvek od Marek989 » stř 01. úno 2012 12:54:33

musis mit ROOT a program Titanium Backup, pomoci neho zmrazis aplikaci market updater.apk
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Autor tohoto vlákna
Mr.Voza
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Příspěvek od Mr.Voza » stř 01. úno 2012 13:04:57

Aha... root nemam... tuhle jsem procital v rychlosti navod, jak na roota a prislo me to dost slozity,tak jsem se na to zatim vyprd... az budu mit cas, tak na to mrknu... dik za info... Jinak nez s rootem to asi nepude, co?
HTC Wildfire S - můj první Android. Buďte prosím k mým lamerskym dotazům schovívaví - teprve se s tím učím :oops:
Samsung Galaxy S3 mini - už by to skoro chtělo něco novýho ;-)
Lenovo K5 Plus - už teď toho lituju :x

Marek989
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2

Příspěvek od Marek989 » stř 01. úno 2012 13:09:28

nene, market updater.apk je SYSTEMOVA aplikace, to jinak nejde. Ale s rootem MUZES ztratim zaruku (jde to totiz dat pryc)
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Odpovědět

Zpět na „Android OS“