Android OSSense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Libb
Moderátor
Příspěvky: 1411
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 130
Typ mobilu / ROM: Samsung S10+ 512GB
Tablet: Huawei MediaPad M5
Tablet 2 / ROM: Samsung Active 2 44mm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od Libb » pon 06. úno 2012 14:32:34

Ahojte, jde nějak u HTC Sense zvýšit počet ikon na řádek a počet sloupců, jako to umí normální launchery? 4x4 je hrozně málo u tak velkého displeje, jako má EVO 3D :-(
A druhá věc, jde nějak vypnout ten efekt protočení ploch?

Jít tyhle dvě věci, dám možná Sense zase šanci...


Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Black 512GB
Obrázek Ticwatch Pro3 GPS black | Obrázek MediaPad M5 + 400GB μSD



Rifik
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: sob 03. pro 2011 20:15:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3
Bydliště: Olomouc

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od Rifik » pon 06. úno 2012 20:16:20

Nejde:)

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od Krokodyl » pon 06. úno 2012 23:10:27

Jedině snad root a nahrát rom s upraveným ROSIE.APK, která má toto nastarosti. Používám custom rom na Sensation kde je menu aplikací 4x6
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Libb
Moderátor
Příspěvky: 1411
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 130
Typ mobilu / ROM: Samsung S10+ 512GB
Tablet: Huawei MediaPad M5
Tablet 2 / ROM: Samsung Active 2 44mm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od Libb » pon 06. úno 2012 23:31:29

Root mám
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Black 512GB
Obrázek Ticwatch Pro3 GPS black | Obrázek MediaPad M5 + 400GB μSD


existpierre
Stálý androiďák
Příspěvky: 191
Registrován: pát 24. čer 2011 0:42:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2
Twitter: @existpierre
Kontaktovat uživatele:

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od existpierre » úte 07. úno 2012 0:00:32

je možné túto systémovÚ aplikáciu preinštalovať do elegancia ROM?
Samsung Galaxy Note 2
JB 4.3


Uživatelský avatar

phobi
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: ned 22. led 2012 17:44:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire z a motorola defy+
Rom: MIUIcz

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od phobi » úte 07. úno 2012 0:00:53

neni treba nahravat hned novou rom. Zkus aplikaci LCDdensity. Dokaze zvysit rozliseni displaye, potom se ti naradek i sloupec vejde vice ikon ;)

ps: root je nezbytny pro spravnou funkci programu
> HTC Desire Z <
ROM: MIUIcz 2.1.20 | S-OFF
HBOOT: 0.82.0000
Recovery: ClockworkMod Recovery v5.0.2.0

Pokud je to možné, můžeme se pokusit po domluvě vyřešit problém vzdáleně (http://goo.gl/TO6BH - stáhnout a spustit)

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od Krokodyl » úte 07. úno 2012 0:03:58

Když je root už jde skoro vše, jen to najít :-), ale to už musí uživatelé EVO 3D, nebo hledat na http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1230
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od Mishack » úte 07. úno 2012 0:05:49

LCDensity je zrovna dost pochybne reseni. Dost lidi s tim melo problemy... Pokud to nejde nejak jednoduse, proc nezkusis jiny launcher?
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

phobi
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: ned 22. led 2012 17:44:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire z a motorola defy+
Rom: MIUIcz

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od phobi » úte 07. úno 2012 0:08:13

Mishack: ja podobnou zkusenost nemam, vsichni kolegove maji androidy (nexus, sensation, defy+,...) vsichni tuto aplikaci pouzivame a bez jedineho problemu. za zkousku nic nedas ;)
> HTC Desire Z <
ROM: MIUIcz 2.1.20 | S-OFF
HBOOT: 0.82.0000
Recovery: ClockworkMod Recovery v5.0.2.0

Pokud je to možné, můžeme se pokusit po domluvě vyřešit problém vzdáleně (http://goo.gl/TO6BH - stáhnout a spustit)

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od cyphill » úte 07. úno 2012 21:09:34

Už jsem četl stížnosti/názory, že změna DPI dělá v Sense problémy, za zkoušku nic nedáš. Spíše jsem chtěl říct, že si rozhodně nezvětšíš počet řádků/sloupců, které jsou k dispozici pro widgety a ikony na ploše, to musí umět daný launcher. Maximálně se Ti vejde víc ikon v menu.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!

Uživatelský avatar

phobi
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: ned 22. led 2012 17:44:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire z a motorola defy+
Rom: MIUIcz

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od phobi » úte 07. úno 2012 21:15:47

cyphill píše:Už jsem četl stížnosti/názory, že změna DPI dělá v Sense problém
Aha, opravuji mé předešlé tvrzení, jen 1 kolega používá SENSE, ostatní máme různé custom ROM (tudíž na SENSE mám jen jeden porovnávací vzorek :( a to je málo. Opravdu je tedy možné, že sense může mít se změnou rozlišení problém, ovšem nic to nebrání použít nějaký alternativní launcher (LauncherPRO, ADW Launcher atd.)
> HTC Desire Z <
ROM: MIUIcz 2.1.20 | S-OFF
HBOOT: 0.82.0000
Recovery: ClockworkMod Recovery v5.0.2.0

Pokud je to možné, můžeme se pokusit po domluvě vyřešit problém vzdáleně (http://goo.gl/TO6BH - stáhnout a spustit)


dalanik
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 17. kvě 2011 13:41:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od dalanik » čtv 09. úno 2012 10:55:57

Ani se nemusi rootovat (uplne zbytecna vec, jen ohrozuje bezpecnost telefonu) ani se nemusi menit louncher. Staci pouzit npr tento program:

https://market.android.com/details?id=com.abcOrganizer

pozdrav,
D.

Uživatelský avatar

datafox
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: pon 06. čer 2011 19:15:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi9 Lite
Rom: Stock

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od datafox » čtv 09. úno 2012 11:29:18

A nebo úplně jednoduše pro více ikon na ploše použít aplikaci zdarma Multicon https://market.android.com/details?id=c ... d.multicon. S protočením ti neporadím... ;)

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od unavix » čtv 09. úno 2012 11:37:29

Nainstaluj si LeeTweaky a pujde Ti měnit i tohle:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1334871

Nebo rovnou použij rom kde jsou tweaky obsažené.Co vím tak je má rom od Lee nebo od Virus a nejspíš i další.
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Libb
Moderátor
Příspěvky: 1411
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 130
Typ mobilu / ROM: Samsung S10+ 512GB
Tablet: Huawei MediaPad M5
Tablet 2 / ROM: Samsung Active 2 44mm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Sense - změna počtu ikon a vypnutí kolotoče?

Příspěvek od Libb » pát 10. úno 2012 12:36:27

Díky všem.
Abych to upřesnil, teď mám GoLauncherEX akorát jsem si říkal, že bych zkusil Sense 3.5.
To řešení v Folder organizerem jsem znal, ale přiznám, že jsme si na něho nevzpomněl. Není to úplně to pravé ořechové, ale šlo by to, akorát to asi selže na widgetech :-(
No asi zůstanu u Go...
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Black 512GB
Obrázek Ticwatch Pro3 GPS black | Obrázek MediaPad M5 + 400GB μSD


PeITeeR
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: úte 21. čer 2011 16:10:59
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Aušus
Rom: CM
Bydliště: Tachau
Kontaktovat uživatele:

vypnutí kolotoče?

Příspěvek od PeITeeR » pon 27. úno 2012 10:57:51

Vi uz nekdo jak vypnout ten kolotoč ? ď
CM_pWa ~

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti