Android OSZakoupena hra na ZTE tel. Na novem HTC nejde stahnout data.

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Zakoupena hra na ZTE tel. Na novem HTC nejde stahnout data.

Příspěvek od sinco » stř 08. úno 2012 16:20:16

Na ZTE jsem si zakoupil hru Asphalt. Ted jsem zakoupil Evo 3D. Na marketu je napsano : Tato aplikace je kompatibilní se všemi vašimi zařízeními. A v seznamu mam oba telefony. Jenze na Evo se hra, data, zacne stahovat tak v cca pulce to spadne. Hlaska no connection is currently available.Would you like to try again? Zkousim to stahnot nekolikrat a nejde to. Na ZTE jela hra dobre. Stahovani dat probiha na stejnem miste jak na ZTE. Net je v poradku. Na Evu jsem dneska jeste neco stahoval a vse se dotahlo v poradku. Az na tohle. Dekuji za radu.

Edit. Hru jsem odinstaloval. Smazal jsem i slozku gameflot. Hru jsem pres market nainstaloval znova. Spustil jsem ji. A hlaska: in order to continue, another application needs to be installed on your phone. We are sorry for the inconvenience. dal jsem ano. Preinstalovala se hra. Po spustemi se ukaze okno ze se musi stanout data na kartu. Pak to zacne tahat a po chvilce to spadne, navazat to neumi, takze to taha znova a znova to spadne. Koukal jsem na obsah karty . Stahlo to nejakych 95MB. Na karte je pres 4GB volne misto.

Nebude problem v tom ze hra-licence byla zakoupena na ZTE a neni mozne tu hru pouzivat na jinem zarizeni ?. Pokud tomu tak je, tak kdyz si zakoupim hodne aplikaci, tak se muze stat, ze s novym telefonem si aplikace muzu kupovat znovu. Coz je mi divne.
Naposledy upravil(a) patlen dne čtv 09. úno 2012 10:43:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj prosím dva po sobě jdoucí příspěvky, porušuješ pravidla fóra. díky PATLEN
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

patlen
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7

Re: Zakoupena hra na ZTE tel. Na novem HTC nejde stahnout da

Příspěvek od patlen » čtv 09. úno 2012 10:42:13

Ne to opravdu možné není.Jedna platba / hra na věky.
Takže může být problém se samotnou aplikací,nepodporou daného zařízení ( i když ukazuje že je kompatibilní není to vždy pravda sám mám x aplikací a her zakoupených v době jiného zařízení co mi dnes tvrděj kompatibilitu, nainstalovat jdou, ale nerozjedou se ) To je bohužel fakt

Odpovědět

Zpět na „Android OS“