Android OSNezobrazuji se jmena u tel. cisel

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sebastian999
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 04. říj 2009 14:10:25
Reputace: 0

Nezobrazuji se jmena u tel. cisel

Příspěvek od sebastian999 » pon 12. říj 2009 11:01:04

Ahoj lidi,
s novym firmwarem 1.6 mi muj android prestal zobrazovat jmena kontaktu u telefonnich cisel, zobrazi se jedine, kdyz k nim pripisu predvolbu +420, predchozi verze to nedelala a nechce se mi to prepisovat u vsech kontaktu. Jen dodam ze mam USA verzi.

S pozdravem
Honza Riha




Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Nezobrazuji se jmena u tel. cisel

Příspěvek od nFiX » pon 12. říj 2009 11:05:24

Tohle už se ale několikrát řešilo, takže to není nic nového!

http://androidforum.cz/cyanogenmod-3-4-t1443.html


Ladovina
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 03. kvě 2009 16:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3mini

Re: Nezobrazuji se jmena u tel. cisel

Příspěvek od Ladovina » ned 08. lis 2009 14:42:24

Já to mám to same.a pěkně mě to štve.už mám chut s tím telefonem třísknout. :twisted:

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nezobrazuji se jmena u tel. cisel

Příspěvek od skooopa » ned 08. lis 2009 14:45:22

Ladovina píše:Já to mám to same.a pěkně mě to štve.už mám chut s tím telefonem třísknout. :twisted:
Tak s nim triskni jelikoz pokud nezvladas poresit tak zakladni problem jako pridani +420 pred cislo bude to nej reseni pro vsechny...

O post vise mas odkaz na topic kde se pise jak to vyresit...
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Ladovina
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 03. kvě 2009 16:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3mini

Re: Nezobrazuji se jmena u tel. cisel

Příspěvek od Ladovina » ned 08. lis 2009 14:46:57

a pokud bys ještě mohl poradit.když si stáhnu jakoukoliv aplikaci,tak mi nejde spustit.co s tím??


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Nezobrazuji se jmena u tel. cisel

Příspěvek od d750 » ned 08. lis 2009 14:52:45

V tom případě jedině reset do továrního nastavení ale o takové chybě sem ještě neslyšel že by nešla zpustit ani jedna aplikace.

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Nezobrazuji se jmena u tel. cisel

Příspěvek od tomtomas » ned 08. lis 2009 19:46:55

skooopa píše:
Ladovina píše:Já to mám to same.a pěkně mě to štve.už mám chut s tím telefonem třísknout. :twisted:
Tak s nim triskni jelikoz pokud nezvladas poresit tak zakladni problem jako pridani +420 pred cislo bude to nej reseni pro vsechny...

O post vise mas odkaz na topic kde se pise jak to vyresit...
haha to je dobrý a výstižný

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 host