Android OSVíce zařízení na jeden účet

Sodobar
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy

Re: Více zařízení na jeden účet

Příspěvek od Sodobar » ned 21. črc 2013 19:52:07

Zvláštní účet by bylo ideální řešení, které mě před lety, když jsem začal nakupovat aplikace nenapadlo ani ve snu :-)
Ale jestli lze jednoduše vybrat na které zařízení se má instalovat jak píše ludekbrno (a nemám důvod mu nevěřit ;) ), tak je problém opravdu vyřešen.
Díky všem :)

aldabubo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldabubo » ned 21. črc 2013 20:05:16

Vybrat, na které zařízení instalovat, lze skutečně už dlouho. :) Jen je samozřejmě potřeba ten účet, pod kterým se přihlásíš do GooglePlay v PC, musí být v těch zařízeních zavedený.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

ullan
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+
Tablet: Nvidia Shield K1

Příspěvek od ullan » ned 14. čer 2015 9:56:20

Zdravim, omlouvam se, ze toto tema ozivuji, ale mam mensi problem. Vcera jsem si poridil novy tablet a chtel na nem pouzit davno zavedeny ucet, ktery vyuzivam na vsech svych zarizeni. Ale narazil jsem. Google zmenil ochranu uctu a tak jako trubka cele hodiny studuji, jak ten ucet zprovoznit na novem zarizeni! Vubec nechapu, proc mi nejde? V zabezpeceni je videt nove zarizeni, ale urcite to bude chtit nekde potvrdit nebo neco podobneho. Ale zaboha nevim kde. Uz jsem z toho na nervy. Prosim pomoc. Diky

nofu
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Příspěvek od nofu » ned 14. čer 2015 10:08:26

Co jako změnil? Nefunguje ti uživ. jméno a heslo? Bo kde je problém? Možná bys to měl popsat pořádnějc :palec:

aldabubo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldabubo » ned 14. čer 2015 10:53:30

Vypadá to na nějaké dvoufázové ověřování. To se dá nastavit na googlu. Při tomto ověřování posílá, mám dojem, nějakou esemesku na to zařízení...ale nevím to přesně, protože to nepoužívám. Někdy je taky problém v uživateli :) , který zadává účet a heslo desetkrát a furt špatně. Už se mi to taky stalo. :)
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

ullan
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+
Tablet: Nvidia Shield K1

Příspěvek od ullan » ned 14. čer 2015 15:38:48

S prvnim tel. s Androidem jsem si vytvoril ucet, ktery pouzivam do dnes. Nikdy jsem nemel problem s tim prevadet ho z jednoho zarizeni na druhy, ci ho pouzivat soucasne na vice zarizeni. Napr. tel. a tablet. Ucet i heslo si pamatuji. Takova lama zase nejsem. Ucet normalne jde vytvorit, ale nefunguje. Nejde ani sychronizace. Google udajne ted zavedl nejaky nove zapezpeceni uctu, ze kdyz ten ucet ted vlozim do noveho zarizeni, tak nejde. Na meila mi prijde aktivita s timto uctem, kde potvrdim, ze jsem to byl ja. Na Goole strankach zabezpeceni se mi nove zarizeni objevi, ale dal vubec netusim, jak dal. Prolezl jsem to zabezpeceni cele a nikde nenasel, jak ho uvolnit pro novy zarizeni. Prozatim jsem si vytvoril novy ucet a tablet slape. Ale, ja si nechci vytvaret nove ucty s novym zarizenim.

syberius
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Příspěvek od syberius » ned 14. čer 2015 18:10:20

Nevím o tom, že by google zavedl nějaký nový zabezpečení. Mám spoustu let ten samý účet a normálně funguje na několika zařízeních současně. Používám dvoufázové ověřování už dlouho a přesto jsem neměl žádný problém. Jen je třeba si na google účtu vygenerovat speciální 16ti místný kód.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“