jtoxx píše:Chtel bych vedet kam se android ubira, sice mame vsichni radost z toho jakou rychlosti se aktualizuje os kolik lidi se tomu venuje ale co prijde po vsech "sladkostech" ? .....
To je otázka opravdu asi pro věšteckou kouli a vizionáře v Google. Já jsem nad tím nedávno přemýšlel trochu jinak. Byl tady boom GSM sítí a přístrojů, černobílé, potom barevné displeje, nastoupila multimedia, postupně GPS a hlavně MOBILNÍ INTERNET. Přitom všem výrobci postupně nabízeli namakanější hardware, pomíjím pixelmánii na foto. Operační systémy se vyvíjely (anebo spíše stagnovaly) pomalu. Původní Symbian v Nokii 7650 nebyl tak rozdílný od nových verzí, WM taky toho nového moc nenabídly. Do toho najednou vstoupil Apple s iPhone, který nebyl namakaný hardwarem a neoslňoval kupou funkcí, ale nabídnul zcela jiný přístup v ovládání k uživateli a svět se zbláznil. Teď je asi zase doba vylaďování a nečekejme revoluci, i když ta se děje. Jenom to není v samotných přístrojích, ale tyto budou sloužit pro přístup na síť a tam jsem zvědavý co se bude dít. K tomu ovšem bude potřeba adekvátní připojení

To je myslím důvod proč se naši operátoři začali probouzet.