Android OSNastavení IP adres

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
amazoon
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: iPhone

Nastavení IP adres

Příspěvek od amazoon » úte 14. úno 2012 13:25:44

Zdravím pánové
potřeboval bych radu od zkušenějších, Android mám jen chvíli , pro upřesnění tablet Zenithink C91 10" Android 4.3 a potřeboval bych poradit jak nebo čím se dá nastavit statická IP adresa u wifi? Mám internetové připojení, kde si je na koncové zařízení musím nastavit ručně a to v rozsahu 10.0.0.... a DHCP mi je dává 192.168..... NAšel jsem na netu program Wifi Static , ale nějak si s ním nerozumím . Přesto že v něm pro moji síť nastavím správný rozsah v nastavení v andoidu ho mám pořád blbě a internet nejede. Předem díky za radu.

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: Nastavení IP adres

Příspěvek od LivArt » úte 14. úno 2012 17:19:44

Když vlezeš do seznamu wifi sítí (Bezdrátová připojení a sítě -> Nastavení WiFi) a zmáčkneš tlačítko Menu a tam vybereš Pokročilé, tak tam to nastavíš...

Autor tohoto vlákna
amazoon
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: iPhone

Příspěvek od amazoon » stř 15. úno 2012 9:54:15

Díky za info, ale už jsem to vyřešil překonfigurováním routeru. Každopádně v nastavení wifi záložka pokročilé, mám pouze vypsanou IP ale nejde měnit ručně. Nevím jestli je to verzí mám Android 4.03 na čínském tabletu Zenithink C91, tak nevím jestli je to tímdle zařízením nebo verzí softwaru. S androidem jsem ůplný začátečník, je to moje první zařízení s androidem a mám ho doma 3 dny, tak se teprve seznamuju. Každopádně kdyby měl někdo zkušenosti s programem Wifi Static , který by měl umět měnit IP dle libosti, nechám si rád poradit. Díky.

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Příspěvek od LivArt » stř 15. úno 2012 17:05:41

Tam nemáš zatržítko Použít statickou IP? Měl bys to zkoušet nastavovat při zapnuté wifi.

smudlajz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Příspěvek od smudlajz » sob 05. kvě 2012 20:42:06

Zdravim,
mam stejny problem a nastaveni domaci site kvuli Androidu menit nebudu. Pred posledni aktualizaci systemu se vse dalo nastavit v pokrocilem nastaveni wifi, nyni uz to nejde a ani programy z Marketu s tim nepomuzou. Hledam reseni na webu cely vecer a nemuzu nic najit, prestoze je to uz par mesicu zadnej fix se neobjevil. Pochybuju ze jsem sam co mu to prestalo fungovat. Brzo ten telefon vyhodim z okna a koupim iPhona...

Ilifirin
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG OO

Příspěvek od Ilifirin » stř 30. kvě 2012 9:27:42

Zdravím. Taky potrebuju nastavit ip rucne, ale v pokrocilem nastaveni muzu menit akorat proces oznamovani a cinnost wifi v rezimu spanku. Zadnou statickou IP tam ani nemam. Nevite co s tim?

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » stř 30. kvě 2012 9:40:36

Musíš klepnout na tu kterou síť, rozkliknout, pak by tam mělo být něco jako "pokročilé" (pořád jsme v okně sítě) a tam se to nastavuje.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

chal
Droid
Typ mobilu / ROM: 1+1 64GB

Příspěvek od chal » stř 30. kvě 2012 10:03:42

No tak tapatalku se nepodařilo nahrát screen, každopádně - Klik na tu kterou sit chci konfigurovat - zobrazit pokročilé možnosti - a změnit z DHCP na statickou...
1+1 64GB Sandstone Black / COS

Odpovědět

Zpět na „Android OS“