Android OSIkony v menu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Hyperion
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 14. úno 2012 23:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Neo
Twitter: HyperionCZ

Ikony v menu

Příspěvek od Hyperion » úte 14. úno 2012 23:55:01

Připojím se na PC přes USB, takže nemůžu pracovat s paměťovkou na mobilu a jakoby se od něj odpojí a s ní zmiznou z menu všechny ikony aplikací co na ni jsou uložené. Když se ale odpojím od PC, na mobilu se za chvíli objeví napsané připojování paměťové karty nebo tak něco a za nedlouho se mi v menu objeví další stránky na konci kde se nahromadí všechny aplikace co mám na paměťovce. A můžu vesele odznova všechno seřazovat (8 stránek, 4x4 ikon na stránku) protože používám vlastní řazení a mám tam svůj systém... Toto se mi stává pokaždé a někdy se to spřehází i zničehonic, třeba když se mi resetuje mobil nebo i když si ho vypnu a zapnu ale s tím si už tak jistý nejsem. Na předchozí verzi OS mi to tak dělalo, teď už se ty pozice ikon v menu o něco lépe ukládají ikdyž paměťovka není úplně načetnutá ale stále se mi to tak v hodně případech spřehazuje a celkem mě to už štve, když třeba 2x týdně musím urovnávat celé menu :| . Neví někdo jak si s tím poradit?




Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1997
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: Ikony v menu

Příspěvek od Notouchme » úte 14. úno 2012 23:59:25

boze za co ...
Podivej, logicky... kdyz pripojujes mobil k PC pomoci mass storage, tak z telefonu pouzivas jenom pametovou kartu v pocitaci, mam pocit ze kdyz to zaskrtavas tak je tam UPOZORNENI jako krava velky.
Rada ? Neinstaluj app na pametovou kartu a nebo nepripojuj telefon pres kabel, a delej to pres wifi treba, pomalejsi ale pohodlnejsi.
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:


Autor tohoto vlákna
Hyperion
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 14. úno 2012 23:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Neo
Twitter: HyperionCZ

Re: Ikony v menu

Příspěvek od Hyperion » stř 15. úno 2012 0:13:13

Nemusím to dělat přes mass storage aby se mi to zmrvilo... A jak asi mám neinstalovat app na kartu když mám v telefonu jenom pár desítek mega? Wifi můj PC nerozjede

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1997
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: Ikony v menu

Příspěvek od Notouchme » stř 15. úno 2012 8:22:07

no pokud nemas wifi tak musis pres kabel, kazdopadne ten masstorage proste pouzivas jinak se ti to zmrvit nemuze protoze kdyby jsi v pc nepouzival kartu tak se ti neodpoji :) tudiz by ti to teoreticky nemelo zlobit. ¨
btw: u wifi nejde o PC ale o router jen taka poznamka (router s wifi stoji kolem 300,- ) coz si myslim ze pokud mas telefon za 8k nebude pro tebe smrtici vydaj, a pokud ses takej puntickar na ikony tak si myslim, ze to obetujes.
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:


Autor tohoto vlákna
Hyperion
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 14. úno 2012 23:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Neo
Twitter: HyperionCZ

Re: Ikony v menu

Příspěvek od Hyperion » úte 21. úno 2012 19:31:12

Sorry že až po takové době, nějak jsem to neřešil protože se mi to už nemrvilo (nepoužíval jsem USB). Router s wifinou máme, myslel jsem tím že nemáme jakože zabudovanou wifinu. Sice mám drahý mobil ale komp na tom až tak není, ještě jednojádrový a router ačkoliv stál 1500 tak to O2 jede jenom na 4mega max...
Ale to už jdu od věci, teď bych chtěl to wifi pořešit. Protože mám jenom 2gb RAM tak jsem win7 nesháněl abych si ten komp ještě více nezpomalil, takže tam mám XP. Mám přes ten router tedy rozběhnutou domácí síť, na kterou je připojen můj komp přes kabel a někdy můj mobil a netbook s win7 starter. Zkoušel jsem jednou ten přenost přes wifi a spoj netbook - mobil fungoval bez problémů. Na mobilu stačilo zapnout wifi, připojit na síť a povolit sdílení v síti přes věc dříve nazvanou server médií. Tudíž jsem mohl sdílet soubory atd.
Horší je to už ale s kompem přes který bych to dělal mnohem raději páč netbook je od máti. No a prostě nemůžu ten komp spojit ať už s tím netbookem nebo mým mobilem. Otevřu Místa v síti - Sít Microsoft Windows - Workgroup a nic. Je tam jenom můj počítač a to je všechno. Žádná jiná položka v míst v síti už otevřít prostě nejde a je to prázdné. Jak se tedy dostanu do místní sítě abych mohl vidět všechna připojená zařízení na moje wifi a spravovat je na winXP 32bit?


Uživatelský avatar

Karloz
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. zář 2010 7:28:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 7

Re: Ikony v menu

Příspěvek od Karloz » úte 21. úno 2012 21:05:52

Nemusíš mít wifi na PC. Koukni na market a zkus třeba Airdroid.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů