Android OSU mobilu T-Mobile Move nefunguje připojení reproduktorů

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
peta809
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S20 FE 5G
Twitter: @KoumiCZ
Tablet: Teclast M89 Pro
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

U mobilu T-Mobile Move nefunguje připojení reproduktorů

Příspěvek od peta809 » ned 19. úno 2012 21:22:23

Zdravím, je normální to, že když k mobilu T-Mobile Move (Android 2.2) externí reproduktory 2.0, tak že je nerozezná jako sluchátka a tudíž přehrává hudbu ze svého interního reproduktoru? Klasická sluchátka rozezná, ale reproduktory ne.
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: U mobilu T-Mobile Move nefunguje připojení reproduktorů

Příspěvek od ludekbrno » pon 20. úno 2012 2:36:35

To není možné. Ty reproduktory jsou buď vadné nebo mají odlišný konektor, který nesepne sluchátkový výstup telefonu. Předpokládám, že jsou to aktivní reproduktory?
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
peta809
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S20 FE 5G
Twitter: @KoumiCZ
Tablet: Teclast M89 Pro
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: U mobilu T-Mobile Move nefunguje připojení reproduktorů

Příspěvek od peta809 » pon 20. úno 2012 13:52:19

Ano jedná se o reproduktory s vlastním napájením a se zesilovačem, zkoušel jsem do všechny 3 sestavy (2x 2.0 a 1x 2.1) co doma máme a s ani jednou to nefunguje. Jsou to reproduktory od Geniusu a mají vstup 3,5 mm Jack.
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ

Odpovědět

Zpět na „Android OS“