Android OSProblém s openhome2 po aktualizaci na verzi 1.6

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Problém s openhome2 po aktualizaci na verzi 1.6

Příspěvek od ramon.dexter » úte 20. říj 2009 16:32:24

Yamanouchi: android jí ustřelí, ale vzápětí se jí zase snaží spustit, protože má nastavený že je ta daná aplikace výchozí. Spíš neumí v případě problému použít tu systémovou.
Tohle mi dělala htc_ime, když jsem jí měl spuštěnou. Vždycky mi pomohlo tu htc_ime vypnout a FC zmizely. Android totiž nepozná že je v app problém, takže i když ta daná app hází force close, snaží se jí spustit znova a znova.


...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s openhome2 po aktualizaci na verzi 1.6

Příspěvek od 3miki3 » úte 20. říj 2009 17:16:28

on už je 1.6? :-D ?

Uživatelský avatar

Yamanouchi
Robot
Příspěvky: 767
Registrován: pát 07. lis 2008 23:01:37
Reputace: 0
Bydliště: Absurdistán
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s openhome2 po aktualizaci na verzi 1.6

Příspěvek od Yamanouchi » úte 20. říj 2009 17:52:28

ramon.dexter
Tak by to měli nějak napravit, aby se to nezacyklilo, chtělo by to nějaký správce úloh.

3miki3
Zaspal jsi, už od pátku se to rozesílá. Viz vedlejší vlákno.
Miluji a žeru Jablíčka.
HTC Desire + 8GB

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s openhome2 po aktualizaci na verzi 1.6

Příspěvek od 3miki3 » úte 20. říj 2009 18:50:36

paráád a:-D už to mám ... :-)


hipisek
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 30. bře 2009 19:14:08
Reputace: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s openhome2 po aktualizaci na verzi 1.6

Příspěvek od hipisek » úte 20. říj 2009 18:52:11

Bohužel to nenapraví:) tj jak ve woknech nastavíš si vychozí aplikaci, a dokavad nenastavíš jinou tak se ti to budse spouštět tou danou, nebo dokavad tomu neřekneš nepouživaj nic dej mi vybrat:)

Kdyby plocha jako taková nebyla řešená jako APLIKACE tak by se stím něco asi dalo dělat, např smáznout config tuším dbus.conf kterej nastavuje to grafický prostředí více na freedesktop.org

Ramon: Já to nemyslel zle jen si opravdu většinou nepříjemný. Ano jistě maj debilní dotazy ale dá se to odpovědět i s klidem. (Teď nenarážímna tenhle topik)

To přirovnání k serveru, prostě přece nebudu hned dělat pokaždé wipe když něco nepůjde. Tohle je přece do jisté míry linux. a když telefon naběhne do takového stádia že se na nějsem schopný připojit z PC - do shellu, tak je vyhráno.
HTC Dream. Ubuntu mobile ? :P
HTC Sensation - Ofiko rom + root


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Problém s openhome2 po aktualizaci na verzi 1.6

Příspěvek od ramon.dexter » úte 20. říj 2009 18:57:40

hipis: ano, je to linux. Ale čerstvě koupenej je to i uzavřenej linux. A BFU se ti nevrtá ve věcech typu "ladění usb", "adb konzole" a podobně. Jak jsem už říkal, když jsem g1 koupil, narazil jsem na položku "ladění usb", ale nepovoloval jí. Nevěděl jsem co dělá a nechtěl jsem si nic rozhodit. Tak nějak jsem si myslel, že i ostatní to tak udělají - nevim co to je, nevrtam se v tom. Prostě jsem nečekal že to bude mít zapnutý, čili mi rada "udělej to přes adb" pro BFU naprosto nepoužitelná.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


iwiq
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 03. bře 2009 23:33:09
Reputace: 0

Re: Problém s openhome2 po aktualizaci na verzi 1.6

Příspěvek od iwiq » úte 27. říj 2009 12:30:10

Možná objevuju Ameriku, ale třeba to někomu pomůže: Dnes jsem stáhl aktualizaci 1.6 a přestala mi fungovat Open Home plocha stejně jako zakladateli totoho vlákna. Naštěstí jsem nečetl tuto diskusi dříve, než jiný odkaz http://www.jaros.in/item/problemy-s-android-1-6-donut, páč bych po zdejších odborných radách :? byl už asi v továrním nastavení a tedy řádně naštvaný.

Řešení (pro non root): Restart do nouzového režimu při stlačeném tlačítku Menu a odinstalace problémové aplikace přes defaultního správce aplikací, jak prosté...

Amerikou pro mě, prosťáčka, je právě ten Nouzový režim (Safe Mode).

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti