Android OSProblém se zakoupením aplikace

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
radilek
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. úno 2012 14:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od radilek » stř 29. úno 2012 15:10:45

Dobrý den.
Asi před týdnem jsem se rozhodl koupit klávesnici SlideIt a využít akce.
Avšak jsem vůbec netušil jak probíha platba atd. doufal jsem, že to bude nějak přehledně vyřešené.
Klikl jsem na webu marketu koupit.. cca za 20Kč, pak možná ještě na něco a najednou se mi místo ceny zobrazilo "ZAKOUPENO", moc jsem nechapal, jelikož nikde na Googlu jsem nevyplnoval žádné informace o kartě, nic nikdy.
Pak jsem si v telefonu , na marketu aplikaci našel chtěl jsem stáhnout a dotěd mi to píše "Stažení aplikace bylo zamítnuto, protože jste ji nezakopil".
Po projití několika fórech jsem si zjistil, jak probíhá placení aplikací, také jsem se již zaregistroval na Google Wallet a vyplnil informace ke kartě.

Jediná otázka, jak obnovit objednávku, protože nyní mám aplikaci totálně zablokovanou, nijak ji nemohu zakoupit, jelikož stav objednávky je "ZAKOUPENA", na webu mi to nabizí stažení do telefonu, což telefon odmítá.

Děkuji za rady.




Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od Mishack » stř 29. úno 2012 15:22:21

Zkus odinstalovat tu aplikaci a vymazat cache u Marketu v telefonu. To by mohlo pomoci.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Autor tohoto vlákna
radilek
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. úno 2012 14:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od radilek » stř 29. úno 2012 15:30:50

já ji nemam nainstalovanou, měl jsem dříve, ale neoriginálně, nyní jsem chtěl využít akce.
Cache z marketu kdyz je chyba i na webu?

Ja tu aplikaci vlastně nekoupil, nebo nedokončil koupi, nemělo to odkud vzít peníze...

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od Mishack » stř 29. úno 2012 15:49:36

radilek píše:... na webu mi to nabizí stažení do telefonu, což telefon odmítá.
Takze na webu je to ok, jen to neprojde do telefonu - tim padem to blokuje nejak telefon. Zkus vymazat tu cache.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Autor tohoto vlákna
radilek
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. úno 2012 14:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od radilek » stř 29. úno 2012 15:56:03

nepomohlo.

Jak to může být zaplacené, když mi to od nikud neztrhlo penize? Možná nějakej bug, ale neni možnost nijak kontaktovat Google na prošetření.



Autor tohoto vlákna
radilek
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. úno 2012 14:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od radilek » stř 29. úno 2012 17:09:45

nevis další možnosti, čím by se dal vysvětlit tenhle problém?

Vymazal jsem cache a restartoval telefon - nepomohlo.

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4631
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od -Pavel- » stř 29. úno 2012 17:14:40

Měl jsi nezakoupenou, asi wárez aplikaci a v systému něco zůstalo po odinstalování, proto to teď market nepustí do fáze placení. Pokud něčím podrobně nepročistíš systém, tak pomůže jen HR. ;)
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350


TommyGalaxy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 11. říj 2011 21:53:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od TommyGalaxy » stř 29. úno 2012 18:55:14

Mám uplne stejny problem, konkretne s aplikaci Poweramp. Market mi porad ukazuje, ze aplikaci jsem zakoupil pritom ji v telefonu nemam. Take jsem ji tam drive mel, ale odinstaloval a vsechno smazal. Ted nemam zadnou sanci si ji koupit uz me nenapada jak bych to udelal... :-(

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4631
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od -Pavel- » stř 29. úno 2012 19:14:17

Klucí, jedině hard reset, obnovit telefon do továrního nastavení.
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350

Uživatelský avatar

sharkee
Robot
Příspěvky: 830
Registrován: úte 03. led 2012 22:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od sharkee » stř 29. úno 2012 19:58:29

Dejte znovu instalovat pres market i kdyz ukazuje, ze je nainstalovana. Market to povoli a zacne se vam automaticky, jste-li pripojen k netu v mobilu, stahovat.
Pokud mate evidovanych vice telefonu, vyberte ten spravny.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA


Autor tohoto vlákna
radilek
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. úno 2012 14:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Problém se zakoupením aplikace

Příspěvek od radilek » stř 29. úno 2012 21:17:06

Pomohla obnova do továrního nastaveni, bohužel došlo k nejhoršímu řešení, zas pár hodin nastavování do dokonalosti :)... Děkuji moc

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti