Android OSCID

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
martin4030
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 22:21:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

CID

Příspěvek od martin4030 » ned 04. bře 2012 15:43:55

jak zjistím CID na HTC sensation?





mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: CID

Příspěvek od mmiminoo » ned 04. bře 2012 15:54:20

Stiahni si Terminal emulátor a napíš

Kód: Vybrat vše

getprop ro.cid
Netreba root.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?


Autor tohoto vlákna
martin4030
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 22:21:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: CID

Příspěvek od martin4030 » ned 04. bře 2012 15:57:17

já se ale nemůžu dostat do mobilu, zkoušel jsem flashnout novej firmware a nějak se to zvrtlo a ted když se telefon snažim zapnout tak se dokola pořád jenom restartuje


mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: CID

Příspěvek od mmiminoo » ned 04. bře 2012 16:02:43

1, Mal si si poznačiť : originál CID, verziu radia, kernelu, pásma, proste všetko čo si mal v originále.
2, Ako druhé sa robí záloha celého systému.

Ako si flashoval firmware? aký? odkiaľ? ako sa to zvrtlo?
Popíš viac vecí takto sa nedá radiť naslepo.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?


Autor tohoto vlákna
martin4030
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 22:21:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: CID

Příspěvek od martin4030 » ned 04. bře 2012 16:09:11

ted mam tuhle rom
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=4

a chtel jsem jí preflashovat na tuhle
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1
a k tomu potrebuju novy firmware
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1412618
stahnul jsem ten na konci, cid jsem si zjistil pres cid getter napsal jsem ho do jednoho souboru jak je napsano v navodu
ale kdyz jsem flashoval tak mi to napsalo invalid CID a od te doby se mobil jenom restartuje



Autor tohoto vlákna
martin4030
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 22:21:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: CID

Příspěvek od martin4030 » ned 04. bře 2012 16:24:01

cid mi to napsalo ze mam T-MOB004


mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: CID

Příspěvek od mmiminoo » ned 04. bře 2012 16:36:49

Nepíš po sebe dva svoje príspevky, používaj EDITOVAŤ....
Stiahni si z XDA fóra RUU STOCK ROM takú akú si mal v telefóne pôvodnú, alebo novšiu verziu a z PC to nahraj do telefónu. Inštalácia ťa bude navigovať. Budeš mať telefón ako z továrne ostane ti len S-OFF.
A potom sprav všetko odznova ale poriadne si skontroluj čo kde flashuješ.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti