Android OSDiakritika Archos 5 Internet Tablet

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
fireboy
Nové Androidě

Diakritika Archos 5 Internet Tablet

Příspěvek od fireboy » pon 26. říj 2009 15:15:34

Dobry den, mam nove vyse zminene zarizeni, ale bohuzel mi nejede korektne diakritika. Např. ň, č, ť, ř nejede ani v nabidkch, ani v textech mailu, coz je obzvlast divne. Zkousim prepinat prostredi En i Ceske a zadna zmena. Nemohl by mi nekdo poradit jak na to? Dekuji

Autor tohoto vlákna
fireboy
Nové Androidě

Re: Diakritika Archos 5 Internet Tablet

Příspěvek od fireboy » pon 26. říj 2009 16:46:49

Podelim se rad, zatim to mam ale necely den a s Androidem zacinam. Kazdopadne jsem nadsen rychlosti zarizeni. To jsem jeste u podobnych veci nevidel. Mohu porovnat siPhonem, starsimi WinMobile i Symbianem. Jinak vyborny displej, zkousel jsem video, krasne plynule, rychle nactene, DivX v pohode i s titulky, akorat tam take zlobi ta diakritika. Jinak ja ji nepotrebuji psat, potrebuji ji zobrazit :-) diky

DeToX
Robot

Příspěvek od DeToX » pon 26. říj 2009 18:15:33

Kontaktuj me na GTalku tadeas.kriz(at)gmail[dot]com a ja zi zprostredkuju rozhovor s jednim rekneme zkusenym vlastnikem tehoz zarizeni :)

moneytoo
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moneytoo » pon 26. říj 2009 20:55:05

Archos 5 bohužel nejede celý na Androidu, ale stále využívá nativní aplikace pro přehrávání videa, file management apod. Archos s češtinou vždycky měl problémy, support ale mlčí. V předcházejících řadách se to dalo vyřešit přepnutím jazyka na polštinu, ale menu pak zase bylo v polštině...

mcgogo
Stálý androiďák

Příspěvek od mcgogo » úte 27. říj 2009 11:38:51

OT: ty aplikace pro přehrávání těch divx videí by se nedali nějakým způsobem portovat na ostatní androidy?

Autor tohoto vlákna
fireboy
Nové Androidě

Příspěvek od fireboy » čtv 29. říj 2009 22:27:45

Tak jsem napsal na technickou podporu, upozornil je na problemy i na to, ze je v Archosu i ceske prostredi a cekal na odpoved. Prisla jedna veta:

Czech is not supported by Google Android.

Zrejme slusnej oddil ... :oops:

Nepredpokladam, ze by vsechna zarizeni s Androidem nezobrazovala ceske znaky v mailech. Nejde tam neco doinstalovat? Dekuji za kazdou radu, rad bych to mel i k necemu jinemu nez filmum ...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“