Vlastním ( bohužel ) LG GT540. Pomalu 2 roky starý model by mi nevadil, ale co mi vadí je OS android 1.6 donut.
V čem je ale problém? Zkusím dopodrobna napsat můj postup. Otevřu LGMobile Update. Nainstaluji USB driver. Poté připojím telefon a kliknu na aktualizaci. Vše probíhá dobře, ale když se objeví aktualizace, tak u 4% mi program hlásí, že není telefon připojen s PC. Ukáže se mi postup,co mám udělat. ( vypojit usb, vyndat baterii, přibojit usb a držet spodní tačítko hlasitosti a musí se zobrazit něco jako emergency a ještě nějaká slova ).Postupuji podle návodu , ale na telefonu se objeví emergency mode. Poté program neustále hlásí, že není telefon připojen k pc. Už si nevím rady.
V červnu si koupím nový mobil, ale kdo by ještě chtěl android 1.6 donut (o malé podpoře aplikací ani nemluvím).
Můžu poprosit o nějaký podrobný návod , jak bych měl přesně postupovat ( pokud možno ne "ajťáckým" jazykem

Nebo nějaký podrobnější návod na ROOT?
Možná, že takových podobných témat je tady hodně, ale málo kterýmu porozumím. (zatím je mi 15 let a do "světa telefonů a počitačů" se teprv dostávám

Opravu bych chtěl android 2.1

Děkuju za všechny rady a tipy