Android OSNelze stáhnout některé aplikace

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Marcek
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Orange San Grancisco

Nelze stáhnout některé aplikace

Příspěvek od Marcek » sob 31. bře 2012 13:47:01

Zdravím,
Mám Orange San Francisco, resp. ZTE Blade a nejdou mi stáhnout některé aplikace z Marketu, většinou hry. Telefon je rootlý na Android 2.2, dělal jsem čistku v systému pomocí Root exploreru, mazal přebytečné věci, co šlo přesouval na kartu. Od té doby mi některé aplikace nejdou stahnout.... Vše jsem dělal podle návodu na internetu, který už bohužel nemůžu najít. Nepomohlo ani když jsem se pokoušel vrátit kroky co jsem dělal zpět, ani když jsem přeinstaloval ROMku. Zkoušel jsem různé rady a tipy nalezené v tomto fóru (např. mazání aktualizací), ale nic nepomohlo. Aplikace nenainstaluji ani přes počítač. Objeví se lištička pro stahování, párkrát zabliká ale než se objeví procenta stažení, lištička zmizí a nic dalšího se nestane. Nevíte někdo co s tím?

smajlo
Robot
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Re: Nelze stáhnout některé aplikace

Příspěvek od smajlo » sob 31. bře 2012 15:44:51

skus manualne preinstalovat Market / Google Play na najnovsiu verziu. Tu mas instalacku :

http://www.mediafire.com/?2bzkpwmwc652vn8

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » sob 31. bře 2012 16:52:35

Marcek:

takové problémy obvykle řeší factory reset, nebo-li vymazání všech uživatelských dat.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
Marcek
Nové Androidě

Příspěvek od Marcek » sob 31. bře 2012 17:26:10

Tak jsem přeinstaloval ten Market na Google Play a při pokusu stáhnout hru to už "aspoň" vyhodí hlášku Chyba při stahování aplikace, v externím uložišti není dost místa. Aplikace má 18,41 MB, na kartě mám volných 102 MB a v internmí paměti 87,30 MB.... Factory resetem je myšleno Obnovení továrních dat v Nastavení?

smajlo
Robot

Příspěvek od smajlo » sob 31. bře 2012 18:41:36

S tym malo miesta sa uz musis popasovat sam, ale minimalne tvoj povodny problem je vyrieseny ;)

Autor tohoto vlákna
Marcek
Nové Androidě

Příspěvek od Marcek » sob 31. bře 2012 18:46:02

No je a není, problém setrvává, nejdou stahovat aplikace, objeví se lištička, načítá a pak zmizí. Akorát že teď to vyhodí tuto hlášku. Kolik místa v telefonu potřebuju na aplikaci o velikosti 18 MB, když 84 MB nestačí?

smajlo
Robot

Příspěvek od smajlo » sob 31. bře 2012 19:17:53

To co si myslis ty ze staci je irelevantne, ak ti system napise, ze nestaci, tak nestaci. Bud si uvolni viac miesta, alebo pomocou ROOTu instaluj aplikacie rovno na SD kartu, alebo na tu hru proste zabudni ;)

Autor tohoto vlákna
Marcek
Nové Androidě

Příspěvek od Marcek » sob 31. bře 2012 19:47:10

Kdyby šlo jen o nějakou hru, tak to vůbec neřeším ;) Jde o to, že mi nejdou stahovat některé aplikace a nejvíc to pociťuju právě u her. Je divné, že dřív to šlo a pokud bylo v telefonu málo místa, vyskočila mi hláška, že v telefonu zbývá málo paměti. Tak jsem to rootl a nainstaloval 2.2. Ale i tak některé aplikace nešli přesunout na kartu. Tak jsem to pročistil, abych uvolnil interní paměť a od té doby mám tento problém. Mám tam fakt už jen ty nejnutnější aplikace, všechno jsem odinstaloval, já už tu paměť fakt o moc víc nezvětším, ZTE Blade má prostě malou paměť a jak říkám, dřív to nedělalo, já myslím že nedostakem paměti to nebude.

smajlo
Robot

Příspěvek od smajlo » sob 31. bře 2012 20:55:18

Skus nainstalovat nieco fakt male, napr. QuickPic ma len par stoviek kB.
Dalsia vec je nahodit napr. CM 7.2, kde je v ROM priamo implementovana moznost instalovat aplikacie na kartu. Sam som ju daval na Bladea kolegovy asi dva tyzdne dozadu a vsetko je OK.

Autor tohoto vlákna
Marcek
Nové Androidě

Příspěvek od Marcek » ned 01. dub 2012 16:12:44

VYŘEŠENO! Zopakoval jsem přesun Cache do paměti RAM podle tohoto návodu http://androidaplikace.cz/index.php/201 ... francisco/ a Už stahuju Angry Birds Space :D Díky všem za pomoc.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“