Android OSAndroid 4 nastavení sítě gsm nebo wdcma

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
TiffanyHome
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: ned 12. čer 2011 19:23:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google Nexus 4
Rom: Stock

Android 4 nastavení sítě gsm nebo wdcma

Příspěvek od TiffanyHome » ned 01. dub 2012 19:21:39

Ahoj. Mám dotaz. U starého andorida byla možnost nastavení sítí. Nastavil jsem si gsm only...protože wdcma mě zlobí. Jak vemu telefon do ruky...mám dvě čárky signálu. Je toto nastavení někdy v novém androidu.?





mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 4 nastavení sítě gsm nebo wdcma

Příspěvek od mmiminoo » ned 01. dub 2012 19:52:13

aký máš telefón? akú máš verziu androida?
Robil si nejaké úpravy?
BTW: je to sieť WCDMA...
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?


S.hort.Y
Robot
Příspěvky: 723
Registrován: pon 24. led 2011 20:05:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Asus T100TA-DK003H
Bydliště: Haná

Re: Android 4 nastavení sítě gsm nebo wdcma

Příspěvek od S.hort.Y » ned 01. dub 2012 19:52:41

Je.. ;-)
Spoiler:
Nastavení-> V kategorii Bezdrátová připojení a sítě klikni na Další..., pak mobilní sítě a používat pouze 2G..
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+


Autor tohoto vlákna
TiffanyHome
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: ned 12. čer 2011 19:23:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google Nexus 4
Rom: Stock

Re: Android 4 nastavení sítě gsm nebo wdcma

Příspěvek od TiffanyHome » ned 01. dub 2012 20:32:00

Mám HTC sensation. Verze je 4.0.3 bez úprav.


mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 4 nastavení sítě gsm nebo wdcma

Příspěvek od mmiminoo » ned 01. dub 2012 21:42:47

ja mám tiež Sensation akurát 2.4.3 ROM a nastavené mám len GSM, 3G žerie brutálne baterku, na net používam wifi v robote aj doma. Možnosť nastaviť sieť u ICS je na tom istom mieste v nastaveniach sieti, samizdá sa to len trocha inak volá
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?



S.hort.Y
Robot
Příspěvky: 723
Registrován: pon 24. led 2011 20:05:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Asus T100TA-DK003H
Bydliště: Haná

Re: Android 4 nastavení sítě gsm nebo wdcma

Příspěvek od S.hort.Y » ned 01. dub 2012 23:13:00

Je to tam, jak jsem psal.. ;-)
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+


Autor tohoto vlákna
TiffanyHome
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: ned 12. čer 2011 19:23:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google Nexus 4
Rom: Stock

Re: Android 4 nastavení sítě gsm nebo wdcma

Příspěvek od TiffanyHome » pon 02. dub 2012 15:19:14

já su slepýýý..omg. :) díky

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů