Android OSLockscreen v ICS

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
andreus
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 18. bře 2012 23:21:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G2 Stock

Lockscreen v ICS

Příspěvek od andreus » pon 02. dub 2012 12:46:58

Snazil som sa to tu niekde najst, ale nikde som nic nenasiel, tak zakladam novy topic.
Mam dve otazky
1. Daju sa nastavit custom aplikacie pre lockscreen v ICS?
2. Da sa nastavit prebudenie volume tlacidlami nie len power?

Mam HTC Sensation s ROM ARHD 6.5.5
Launcher pouzivam Go Launcher, pouzival som aj Go Locker, ale po update na ROM sa zacal spravat cudne a dakedy siel dakedy ho prekryval povodny locker, tak som presedlal naspat na povodny.





Autor tohoto vlákna
andreus
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 18. bře 2012 23:21:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G2 Stock

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od andreus » stř 04. dub 2012 19:10:15

Netusi nik?

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od Wotan » stř 04. dub 2012 19:25:12

Ja používam ROM IceColdSandwich a tam to ide


LiberX
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: ned 18. bře 2012 14:29:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S I
Twitter: AppDroid_cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od LiberX » stř 04. dub 2012 19:26:49

WidgetLocker na ICS nefacha?
Znáte portál AppDroid.cz? Aktuální informace z Android scény, recenze Android aplikací a her.

Uživatelský avatar

Baset
Androiďák!
Příspěvky: 281
Registrován: pát 17. čer 2011 13:01:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7T Pro
Mobil 2 / ROM: Asus Padfone 2 , OnePlus 3 , Nubia Z11
Tablet: Lenovo Yoga 2 Pro

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od Baset » stř 04. dub 2012 20:11:02

Widget Locker funguje a spolehlivého... WanamLite

~ Tapatalk ~



LiberX
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: ned 18. bře 2012 14:29:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S I
Twitter: AppDroid_cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od LiberX » stř 04. dub 2012 20:15:37

tak to potom nechapu, kde je problem :)

PS: kdyz uz jsem nacal ten WidgetLocker, tak se vam cas od casu stava, ze widgety v nem umistnene se prestanou hlasit a misto nich je tam jen napis, ze jsou nedostupny? Me celkem casto a dokud je nesmazu a nenahodim znova, tak se nic nezmeni.
Znáte portál AppDroid.cz? Aktuální informace z Android scény, recenze Android aplikací a her.

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od Wotan » stř 04. dub 2012 20:23:02

Na ICS neviem ale ked som používal widgetlocker na GB tak sa mi nikdy nič také nestalo.

Uživatelský avatar

Baset
Androiďák!
Příspěvky: 281
Registrován: pát 17. čer 2011 13:01:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7T Pro
Mobil 2 / ROM: Asus Padfone 2 , OnePlus 3 , Nubia Z11
Tablet: Lenovo Yoga 2 Pro

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od Baset » stř 04. dub 2012 20:41:49

Nestalo se mi to nikdy ani na GB ani na ICS

~ Tapatalk ~


Autor tohoto vlákna
andreus
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 18. bře 2012 23:21:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G2 Stock

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od andreus » stř 04. dub 2012 20:52:08

Akurat WidgetLocker podla uzivatelskych hodnoteni vcelku zerie baterku a zrutov baterky mam uz viac nez dost.. Mate problemy s baterkou pri nom aj vy?


LiberX
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: ned 18. bře 2012 14:29:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S I
Twitter: AppDroid_cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Lockscreen v ICS

Příspěvek od LiberX » stř 04. dub 2012 21:30:37

Po pulroce pouzivani ti z pohledu do statistik muzu zdelit, ze v prumeru zere (zatezuje CPU) pouze 0,4 % baterie (99,6 % zere displej a ostatni plikace včetně her). Pro srovnáni, ADW EX Launcher zere 0,7 % a pouzivany battery widget 0,1 %.

Pokud jde o okamzitou zatez pri jeho pouzivani (odemikani), tak ta se nikdy neprehoupla nad 3% okamzite zateze CPU. Celkove tedy moc nezere, ale je pravdou, ze z widgetu a aplikaci, ktere mi bezi neustale na pozadi patri mezi ty nejvetsi zrouty.

PS: Mereno na Samsung Galaxy S I

PSS: U vsech recenzovanych aplikaci na http://www.appdroid.cz, u nichz se predpoklada beh na pozadi, vzdy prikladam grafy zateze CPU ;-)
Znáte portál AppDroid.cz? Aktuální informace z Android scény, recenze Android aplikací a her.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host