Android OSVymazanie upozornenia

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
oksim
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 14. dub 2012 12:43:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Vymazanie upozornenia

Příspěvek od oksim » sob 14. dub 2012 12:46:24

Zdravim, aktualizoval som na android 4 a zacali sa objavovat problemy s tym ze niektore aplikacie si same od seba zacali aktualizovat data na pozadi cez 3G - kedze nemam predplateny balik, dost mi to vadi. Tak som data zakazal cez nastavenia / vyuzitie / nastavenie vyuzita / obmedzit udaje na pozadi ... Lenze, teraz mi neustale svieti v hornej liste toto upozornenie: (nemam ROOT)
Obrázek

Co mi dost vadi.. Ako sa mam toho zbavit? Pripadne nejaky iny sposob ako na 100% zakazat telefonu pripajat sa na 3g bez mojho vedomia?
Mam aj nainstalovany DroidWall, len este nemam oskusane ci funguje na 100% ..
Vdaka za kazdu radu :)





mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymazanie upozornenia

Příspěvek od mmiminoo » sob 14. dub 2012 13:50:16

stačí v nastavenia > bezdrôtová kom a siete > zrušiť fajku pri Mobilné siete a nič sa ti nepripojí na net cez sieť operátora.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?


Autor tohoto vlákna
oksim
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 14. dub 2012 12:43:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Vymazanie upozornenia

Příspěvek od oksim » sob 14. dub 2012 15:29:23

:) jasne ze to tam mam zrusene, ale aj napriek tomu sa mi sama zapinala ... Napr facebook bol nastaveny na aktualizaciu raz za 4 hod, rano ked som vstal a odblokoval mobil, pozeram, sama sa zapla mobilna siet, vykocila ikonka 3G a uz blikali sipocky ze sa to aktualizuje... preto ma to takto zaraza, na and 2.3.4 sami to nikdy samo nepustalo a tu ako na beziacom pase... ked nie fb, tak twitter, ked nie twitter tak pocase alebo kde co.. samo si zapne a robi si co chce


wancohoff
Androiďák!
Příspěvky: 623
Registrován: pát 16. pro 2011 17:16:52
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10/DS

Re: Vymazanie upozornenia

Příspěvek od wancohoff » úte 17. dub 2012 11:18:25

jednoducho zavolaj operatorovi, a popros o vypnutie internetovych sluzieb... musia ti vyhoviet.(mne bez problemov v telekome) ..tym padom mozes udaje napozadi mat zapnute, no jednoducho nebudu fungovat pretoze ti to operator nepusti. a mas 1000% istotu ze nebudes mat učty za internet. .. v buducnosti si to mozes dat kedykolvek taktiez zadara opat zapnut pripadne kupit daky datovy balik...
Samsung Galaxy S20+


mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymazanie upozornenia

Příspěvek od mmiminoo » úte 17. dub 2012 12:32:09

Jop alebo zmeň nastavenia APN na nejaké bludy a nezmyselné čísla. už sa ti nič nepripojí
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?


Uživatelský avatar

freewall
Stálý androiďák
Příspěvky: 166
Registrován: ned 11. bře 2012 7:24:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend Mate 7

Re: Vymazanie upozornenia

Příspěvek od freewall » úte 17. dub 2012 12:52:51

A co třeba tohle https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result

nebo 2x battery - https://play.google.com/store/apps/deta ... 5PZmYiXQ..

kde si nastavím třeba noční dobu úplně odpojení atd.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů