Android OSNepovolený zápis na kartu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
pat
Nové Androidě

Nepovolený zápis na kartu

Příspěvek od pat » úte 10. lis 2009 9:55:46

Zdravím, marně se snažím přinutit telefon, aby mi něco vyfotil. Při pokusu o snímek se pokaždé napíše unable to save file to sd card due to insufficient file permission. Bohužel vůbec netuším, kde bych měl co povolovat. Zkoušel jsem vyměnit kartu, zformátovat celý telefon, prohledal jsem celé nastavení a nic :evil: V nastavení foťáku se nedá zapnout volba ukládat na kartu. Netušíte, co s tím?? Mám HTC Tattoo, ale myslím, že je to spíš problém systému než samotného telefonu. Proto píšu dotaz do téhle sekce. Díky za rady.

bono.p
Nové Androidě

Re: Nepovolený zápis na kartu

Příspěvek od bono.p » stř 11. lis 2009 14:00:45

Androida zatial nemam ale kedze sa pomaly ohliadam po novom telefone, tak zvazujem platformy. Jedno viem, urcite to nebude Windows Mobile a podla vsetkeho ani Symbian i ked je to ta lepsia volba.
Zvazujem medzi iPhone a Androidom.
Skutocnost, ze sa aplikacie nedaju ukladat na kartu ma ale sokovala.. Ako napriklad potom funguje Sygic a najnovsie IGO? Ved predsa nemozu byt v RAMke..
Ak tomu chapem dobre, tak rootnutie je vlastne hacknutie telefonu. Tomu by som sa rad vyhol..

skooopa
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nepovolený zápis na kartu

Příspěvek od skooopa » stř 11. lis 2009 14:28:19

Zkusil si kartu zformatovat ? (asi lepe v pc pres ctecku nez v mobilu)

bono.p >>> za prve nejdriv si forum trosku procti a za druhe zde se na nic neptej od toho vlakno neni tema je Nepovolený zápis na kartu. a ne to ze aplikace nejdou inst. na kartu (jdou ) ci to jak funguje igo...
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“