Android OSUkončit aplikaci


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Ukončit aplikaci

Příspěvek od Veuna » úte 10. lis 2009 16:05:16

Ahoj tak bych se chtěla zeptat jestli se to taky někomu děje, že když mám mobil v klidu potom vysunu klávesnici tak že se mi zasekne a napíše mi to nějakou tabulku a k tomu UKONČIT APLIKACI!a dělá mi to někdy i samo od sebe a i u více aplikací!docela mi to vadí,nevíte někdo co s tím?děkuju




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12729
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od ramon.dexter » úte 10. lis 2009 16:07:13

No, ona ta "nějaká tabulka" je celkem důležitá, protože se v ní píše co právě ukončuje a co dělá problém. Takže až ti tam zase tahle "nějaká tabulka" vyskočí, buď tak hodná a její obsah sem vypiš, jinak ti prostě neporadíme. Nevíme totiž, co dělá problém.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Veuna » úte 10. lis 2009 16:08:15

Omlouváme se, proces android.process.acore byl neočekávaně ukončen. Opakujte prosím akci! ...ještě chci dodat že mi to začalo dělat po poslední aktualizaci

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od skooopa » úte 10. lis 2009 16:17:03

Udelej wipe pokud nepomuze reklamuj a hlavne HLEDEJ 8-)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Karlos28
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: úte 10. lis 2009 12:40:04
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Karlos28 » úte 10. lis 2009 16:21:57

co ¨maš za rom?? ja měl stejnej problem



Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Veuna » úte 10. lis 2009 16:31:47

To bych prvně musela vědět o čem to tady mluvíte,trošku se v tom nevyznám :D


Karlos28
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: úte 10. lis 2009 12:40:04
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Karlos28 » úte 10. lis 2009 17:51:55

no tak to je problém :) mě to dělalo třeba když jsem měl nejakou aplikaci na ploše a když jsem ji smazal tak to bylo ok...nebo skus udělat ten wipe udělaš to nasledovně
1 vypneš mobil
2 zmačknes :home: + :down:
3 najede ti recovery
4 daš alt + w a pak jen reboot now :home: + :back:


matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od matata » úte 10. lis 2009 18:13:51

Proč hend wipe???? neblaznete...odstran z plochy vsechny widgety. A napis jestli to dela i potom...


Karlos28
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: úte 10. lis 2009 12:40:04
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Karlos28 » úte 10. lis 2009 18:20:25

jj to je ten lepší způsob :) u wipe přídeš o vše.Pokud odstraníš všecky widgety a nebude ti to dělat tak si je tam pak postupně dávej a zkoušej který z nich by mohl být ten zloduch :D


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Veuna » úte 10. lis 2009 21:02:16

Tak jsem dala widgety pryč a opravdu to jde :) děkuju moc


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Veuna » úte 10. lis 2009 21:03:58

a zloduchem je OneWeekCalendar ...zajímavé :D


Karlos28
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: úte 10. lis 2009 12:40:04
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Karlos28 » úte 10. lis 2009 21:25:39

tak přeci jenom :)
u me to dělaly Hero clock

Uživatelský avatar

Nesli
Robot
Příspěvky: 705
Registrován: pát 01. kvě 2009 13:57:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D ICS 4.0.4
Twitter: nesliva
Tablet: PMP 5770D JB 4.1.1
Bydliště: Matička Praha

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Nesli » úte 10. lis 2009 21:36:05

Toto je widgetem nekompatibilním s 1.6 FW (proto to zlobí až po aktualizaci), častá záležitost..Jak bylo napsáno výše, všechny odstraň a postupně je zas přidávej a zkoušej jak to běží...Jinak jaké widgety používáš?:)

EDIT: Tak než jsem odpověděl, už se zloduch našel;)
HTC EVO 3D|androidí minulost-G1, Acer Liquid, Acer Liquid MT, SE Mini Pro SK17i, HTC Sensation - ukraden :(|Huawei G300 4.0.3
http://WWW.TWITTER.COM/NESLIVA


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Veuna » stř 11. lis 2009 17:42:08

Teď už jen BatteryLife ale chystám se stáhnout nové widgety nějaké hezčí,jen až bude čas :)


Karlos28
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: úte 10. lis 2009 12:40:04
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Karlos28 » stř 11. lis 2009 23:43:43

Skus si nahrat sense HERO rom tam je spousta peknej widgetu a nemusis nic stahovat:)kdyz budes chtit radu jak novou rom aplikovat poradim ti


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Veuna » úte 17. lis 2009 22:50:53

Já tomuhle vůbec ale vůbec nerozumím,ale byla bych ráda za něco nového


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » ned 22. lis 2009 12:18:31

Děkuji za toto téma... předevčírem sem po reklamaci dostala nový G1. Je v angličtině, instalovala sem z marketu. A najednou ta hláška o ukončení. No největší sranda, že sem už nespustila nic. Včera mi v t-mobile mobil vyměnili za nový. Dneska instaluji z marketu a zas stejná hláška. Provedla sem wipe a je to ok, naštěstí... Jinak by mě v t-mobile už asi zabili... Budu mít asi blbý dotaz, ale co myslíte, za jak dlouho se mobil aktualizuje z 1.1 na 1.6? a to se bude aktualizovat postupně po verzích? Rada bych si do mobilu natahala aktuální prográmky z marketu...


Autor tohoto vlákna
Veuna
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 17. bře 2009 20:39:32
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Veuna » pon 23. lis 2009 17:20:11

Já jsem nechala WiFi zapnutou přes noc a ráno jsem mohla instalovat

Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 927
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 9 Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Crusty » pon 23. lis 2009 19:03:30

mne to delalo take a u me G1 pomohlo, kdyz jsem vypnul animace (efekty pri zavirani/otvirani app), je to v Nastaveni -> Obraz a zvuk -> Animace


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » úte 24. lis 2009 19:52:55

Tak mobil už je zaplý 4dny v kuse a žádný update, verze 1.1 už mi leze na nervy, nic tam nemůžu doinstalovat :oops: já wifi pokrytí doma nemám, takže jsem odkazána na gprs...


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » stř 25. lis 2009 5:57:01

Tak už sem zase po wipe. Sama sem nic neinstalovala, ráno se zbudím a mobil měl zas tuto hlášku, nechápu.Fakt sem přes noc na mobil nešáhla. Nemůže mi někdo poslat originální aktualizaci, že bych si ji stáhla do mobilu sama??? Dík


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » stř 25. lis 2009 18:33:03

je tu někdo, kdo dokáže pomoct?


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » pát 27. lis 2009 7:35:02

Nikdo nepomoh....

dneska zase stejná chyba, zase THE PROCESS ANDROID.PROCESS ACORE HAS STOPED UNSXPECTLY.PLEASY TRY AGAIN.

a zas mi nenaskočí ani plocha z mobilem nic nenadělám, zas stejná hláška po ránu a přes noc sem s mobilem nic nedělala...


matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od matata » pát 27. lis 2009 9:30:50

janko a co zkusit udelat root? Troufla by sis na to? Pak nebude problem, nahodit jakou romku budes chtit... Co se tyce te hlasky, jak uz se zde tusim psalo, melo by to byt widgetem... jake pouzivas?

Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od sambick » pát 27. lis 2009 11:49:53

Pokud jsi provedla wipe a po wipe uz nic neinstalovala a hlaska se porad opakuje, tak bych bud zkusil root a nebo reklamaci.. Nic jineho ti asi nepomuze.. Btw: urcite si po wipe do telefonu nic neinstalovala???
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od d750 » pát 27. lis 2009 11:53:09

Já bych ještě dodal že zkoušet root na potencionálně nefungujícím přístroji je sebevražda.


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » pát 27. lis 2009 12:55:31

ale je zvláštní, že mi tam ráno naskočila hláška úspěšně nainstalována aplikace a ta, co sem tam instalovala v sobotu, ale 2x sem potom prováděla wipe, to se to jako nevymazalo? Divné. Jinak sem tam už nic neinstalovala nechala verzi 1.1 widgety jak sou od výrobce hodiny a google a tapetu taky z nabídky výrobce...Za celý týden se mi mobil neupdatoval...

Šla sem do t-mobile, ať mi dají nový a že sem přišla šestý den, mám smůlu, mění max. pátý den. Už je na cestě do servisu, tak uvidíme...


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » pon 07. pro 2009 7:52:57

Tak sem si v pátek přinesla G1 domů, zpráva ze servisu, přehrán software. Máme pondělí ráno a zase po nějaké zajímavé noční akci androida jsme tam, kde se byli :x THE PROCESS ANDROID.PROCESS.ACORE HAS STOPPED UNEXPECTEDLY. PLEASE TRY AGAIN

Ach jo...tak zas do t-mobile. ti mě už tam budou nenávidět...

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od jtoxx » pon 07. pro 2009 10:37:39

a mas v tom uz 1.6?
Follow me on - twitter


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » pon 07. pro 2009 11:52:02

Ne 1.1 on se nestih updatovat. Uz je zas v tmobile. Byli tak hodni,ze mi po dobu opravy zapujcili g1. Ale nechteli mi verit,ze s tim mobilem nic nedelam

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host