Android OSUkončit aplikaci

Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 873
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Crusty » pon 07. pro 2009 12:04:03

Zkousela jsi vypnout ty animace? Mne to take delalo, ale pote co jsem je zrusil mam zatim klid





Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » pon 07. pro 2009 13:41:18

Jak ten mobil na me mluvi anglicky,tak sem rada,ze si nastavim tony natoz neco jineho,nic sem tam o animacich nenasla,navic,jak naskoci ta hlaska,tak uz nic nespustim,system cely zamrzne,proste nenajede

Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 873
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Crusty » pon 07. pro 2009 13:48:49

Na hlavni obrazovce stiknes klavesu Menu a zvolis volbu Settings, pak vyberes Sound & display a dole odskrtnes Animation.
Jazyk zmenis take v Settings, pod Locale and text vyberes Select locale.

Takhle je to usporadane ve firmware 1.6

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od jtoxx » pon 07. pro 2009 13:49:50

pockej oni ti ho vratili zpatky ze servisu s firmwarem 1.1 sme to tu mohli updatenout rucne a nemusela jsi tam s tim chodit :-D
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od jtoxx » pon 07. pro 2009 13:50:29

Crusty píše:Zkousela jsi vypnout ty animace? Mne to take delalo, ale pote co jsem je zrusil mam zatim klid
S animacema to nema nic spolecneho...
Follow me on - twitter



Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » pon 07. pro 2009 14:11:07

Sem uz davno psala,at mi nekdo posle aktualizaci,ale nikdo nereagoval, tak je zase v servisu...

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od jtoxx » pon 07. pro 2009 14:18:12

jasan nevidel sem tu nebo me tohle tema nezajimalo. mozna kdyby si dala novy tema tak bych se chytil, kazdopadne ofiko aktualizaci mame :-) dokonce je tu i o tom tema :-) ve kterem ta oficialni romka 1.6 je a je tam na ni update. Kdyby si zkusila napsat do vyhledavace tady na foru tak by ti ji to asi vyhodilo. ale to uz je fuk. na tom novem mas co? taky 1.1 nebo uz konecne 1.6? sem zvedav jak ti to vrati ze servisu jestli porad s 1.1 nebo s 1.6
Follow me on - twitter


Janka
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 03. čer 2009 19:18:17
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Janka » pon 07. pro 2009 14:33:33

Na zapujcenem 1.6

Zvlastni je,ze si to neco vnoci stahne,v liste mam ty sipky a pak je tam ta hlaska a seknuty system, jak sem psala, provadela sem wipe a pak se to po par dnech opakovalo. Protoze se to vzdy stalo v noci a vzdy na verzi 1.1 obavam se, ze se mobil pokousel updatovat... no nejsem sama s tim problemem,m zadala sem si tu hlasku do googlu a v usa s tim maji desne problemy na jakemsi blueberry s androidem. Uplne stejne priznaky:-(

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od jtoxx » pon 07. pro 2009 14:50:23

no tak nevim osobne sem nikdy nedostal update sam od sebe vzdy sem si ho tam hodil radeji sam. ale muze byt problem ze tobe to stahuje treba 3 aktualizace. a kdyz tam das rucne rovnou 1.6 tak podle mne by ten problem nemel pretrvavat a melo by to byt v poradku. takze az ti prijde mobil tak se mrkni kdyz tam bude 1.6 tak se tim nezabyvej a pokud 1.1 tak se ozvi dame do kupy ten update a nahodis si to sama...
Follow me on - twitter


pakett86
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: ned 06. pro 2009 17:16:56
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od pakett86 » sob 19. pro 2009 0:06:16

můžu potvrdit stejnou skutečnost a to že se mi android z verze 1.5 na 1.6 ne a ne aktualizovat, tak po týdnu mě čekat přestalo bavit a nahodil jsem si tam official 1.6fw díky návodu zde http://www.googleandroid.cz/2009/10/nav ... operatory/ vše OK... g1 jsem dostal už s 1.5fw takže s tou neočekávanou chybou zkušenost nemám..snad to ten update vyřeší
Nexus S (i9023)_Android 4.3


flamey
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 28. pro 2009 16:19:05
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od flamey » pon 28. pro 2009 16:26:44

Mě se to dělá když otevírám kontakty na Hero... nevíte čím by mohlo být tohle? :-/


korys
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 28. pro 2009 17:47:15
Reputace: 0

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od korys » pon 28. pro 2009 18:13:38

Zdravím ctihodnou společnost :) ,
mám nedávno koupenou G1 oficiální T-mobile, a na aktualizaci z 1.1 na 1.6(čeština) jsem čekal 4 dny. Telefonicky jsem byl ujištěn, že přijde z éteru sama...,ale že to může trvat nezávisle i přes týden. No naštěstí jsem se dočkal dřív a přímo na 1.6 , ale v cizí řeči jsem z něj také byl dost ,,v autu''. No, ale už je docela milý. :yes:
G1 black uživatel,bez root


lewwanik
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 30. bře 2011 17:54:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: M003

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od lewwanik » stř 30. bře 2011 18:00:15

Prosím vás o rychlou pomoc. :help: Mám problém s M003 dělá mi, to stejné, co všem tady. (Omlouváme se, proces android.process.acore byl neočekávaně ukončen. Opakujte prosím akci.) Mám tento "tablet" asi dva dny, nedával jsem tam žádné aplikace, ani nic podobného (jen jsem smazal hry). Možná, ten majitel přede mnou. Ale když jsem ho měl včera, tak ještě fungoval. Nevím, co s tím... :roll: S "androidem" jsem začátečník, potřeboval bych to vysvětlit do podrobna. Kdyby byl někdo tak ochotný.. :) Byl bych moc vděčný. :yes:


Koci86
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 14. lis 2012 20:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson
Tablet: GO CLEVER

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Koci86 » stř 14. lis 2012 20:11:35

Ahoj prosím furt se mi na tabletu objevuje Proces android.process.acore byl neočekáváně ukončen. Opakujte prosím akci. Nevím vůbec co s tím. Mohl by mi někdo poradit? Už jsem odstranil i všechny widgety z plochy a to nepomohlo. Prosím poraďte byl bych strašně rád :)

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11340
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Jumbo78 » stř 14. lis 2012 20:46:59

Něco ti blbne v systému. Nejlépe bude provést tovární nastavení. Zálohuj si co potřebuješ, vše ti to smaže
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


brnda1
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 01. pro 2012 7:46:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s2

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od brnda1 » sob 01. pro 2012 8:19:53

Mam dotaz mam samsung galaxy2 a stale semy tam opakuje od vecera //Omlouvame se aplikace byla neocekavane ukokcena zkusteto znova a pak je tam vynutit uzavreni ale stale my to dela snad u vseho co tam je spustenyho a porad dokola .vedel by nekdo co stim muze bit dekuju

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9918
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 380
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od don_alex » sob 01. pro 2012 9:56:39

Bože, ta čeština!!! :? :o
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11340
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od Jumbo78 » sob 01. pro 2012 10:53:37

1) měl by ti pomoct factory reset
2) nauč se česky... Taková zpatlanina by zasloužila dekodér
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12666
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Ukončit aplikaci

Příspěvek od ramon.dexter » sob 01. pro 2012 10:57:30

brnda1 píše:Mam dotaz mam samsung galaxy2 a stale semy tam opakuje od vecera //Omlouvame se aplikace byla neocekavane ukokcena zkusteto znova a pak je tam vynutit uzavreni ale stale my to dela snad u vseho co tam je spustenyho a porad dokola .vedel by nekdo co stim muze bit dekuju
Prase! Čuně!

Nauč se psát...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti