buragyn píše:Jaky myslis cache, kde se nachazi, pres file manager, jsem si dal vyhledat cache a všechny mě to našlo na kartě, takže to by mi asi nepomohlo...
Jinak mi přijde blbost když tam mam cca20 her aby neaky zastupci nebo co to je zabrali 154MB, teda nevim kolik zabere OS..
Cache nejsou na kartě, ale v interní paměti. Buď nějakou aplikaci, co ji umí smazat hromadně (např. ES task manager) nebo přes defaultní správu aplikací projít postupně všechny aplikace a u každé cache smazat. Jinak přesunout na kartu jdou jen některé aplikace a i ty které jdou, zanechají část v interní paměti. A často je to více, než polovina celého objemu. Takže pokud vše přesouváš, stejně se tam vejde maximálně tak 2-3násobný počet aplikací. Jediným řešením je provést root, na kartě vytvořit další externí oddíl a na ten aplikace linkovat pomocí aplikace Link2SD. V podstatě se tím externí oddíl karty připojí k interní paměti a ta potom může být podstatně větší.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.