Android OSCache v browseru

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Cache v browseru

Příspěvek od matata » ned 15. lis 2009 18:18:46

Ahoj, zajimalo by me jak vam funguje cache v browseru...
zkousel jsem sensehero rom a tam kdyz jsem jednou napr na androidforu dal ulozit heslo a login, tak i porebootu kdyz jsena stranku pristoupil, byl jsem prihlasen... na cyanu bohuzel se musim neustale prihlasovat. Formular si sice pamatuje prihlasovaci udaje vcetne hesla ale prihlasit se musim a to dost zdrzuje, napr. v pripade ze jdu z odkazu z mailu na odpoved v temetu ktere sleduji - na hero rom sem sel rovnou prihlasen na stranku ale tady jdu nejdriv na prihlaseni pak na stranku ze jsem byl prihlasen a pak to teprve presmeruje na thread...

Dela vam to taky?
Neni nejaka apk, ktera by toto resila?




Uživatelský avatar

GMKcz
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: pon 09. lis 2009 20:56:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2 + GTab 8.9
Twitter: http://www.twitter.com/GMKcz

Re: Cache v browseru

Příspěvek od GMKcz » ned 15. lis 2009 18:22:07

rekl bych ze to neni otazka cache ale cookies
zkontroluj jestli mas v nastaveni povoleno accept cookies.. ;)
Obrázek


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Cache v browseru

Příspěvek od matata » ned 15. lis 2009 18:34:37

Jj jasne cookies ,sorry... kazdopadne povolene je mam...

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Cache v browseru

Příspěvek od skooopa » ned 15. lis 2009 18:48:00

Takhle nerikam ze se mi cas od casu nekde neodhlasi ale je to jen vyjimecne.

Jinak pristupuju z mobilu na nekolik desitek stranek kde jsem pod loginem a v99% zustavam prihlasen.

1.Koukni do toho nastaveni..
2.Zkus nahodit (pokud uz nepouzivas) Loccy's BetterBrowser
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551119
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Cache v browseru

Příspěvek od matata » ned 15. lis 2009 20:16:34

I po rebootu se ti zachova prihlaseni? Ja jak resetnu foun, tak se musim logovat vsude znova... mam cyan 4.2.4 tam uz ten vylepsenej browser je defaultne nebo se pletu?
Jediny co me jeste napada, mam cache premerovany na kartu. Cookies se tam ale nepremerovavaj ne?

Ty jo stve me to... cim by to mohlo byt? :(


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Cache v browseru

Příspěvek od d750 » ned 15. lis 2009 20:47:11

Mě to taky funguje v pohodě sem neustále přihlášen asi na 50 různých stránkách. S ničím sem nehýbal ani nic nenastavoval jen sem klikal po loginu na uložení hesla a to je celí.


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Cache v browseru

Příspěvek od matata » ned 15. lis 2009 20:56:48

Tak zkusil jsem vypnout cookies, pak vymazat vsechny cookies a pak zapnout... a uz to bezi. Akorat nechapu proc to prestim neslo... jen pro upresneni - cookies to jsou ty data co se ukldaj v prohlizeci a jejich velikost muzeme ve sprave aplikaci kdyz pak klikneme na browser?

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Cache v browseru

Příspěvek od skooopa » ned 15. lis 2009 21:53:28

Jasne i po rebootu.. proste skoro porad...

A stejne tak mi to jede i na delphin browseru (co tet docela hojne pouzivam)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti