som si vedomy ze velmi podobna (nazvovo prakticky rovnaka) tema uz tu existuje ale nakolko principialne hladam nieco ine dovolil som si zalozit nove vlakno aj ked ...(...aj ked zrejme pozitivna odpoved na moju otazku neexistuje, ale co ked ?

Teda za co by som bol velmi,velmi vdacny je odpoved ci ma niekto informaciu o lubovolnom android telefone ktory by mal moznost automatickeho zapnutia prakticky lubovolnym (ovsem bez potreby rozobratia telefonu) sposobom ?
som sice vdacny za akukolvek radu ale kedze by som sa rad vyhol zbytocnemu "nafuknutiu" temy roznymi otazkami a pripomienkami este dospecifikujem :
- lubovolny telefon = myslim tym standartny telefon do povedzme 150€, nie specialny hardware pre FBI

kedze mi ide o aplikaciu ktora bude na nom bezat tak jeho parametre (vykon display, atd. su nepodstatne, len aby mal android aspon 2.2)
- podmienka je,ako som spomenul - ziadna HW uprava vnutra telefonu (HW upravu zakladnej dosky s doplnenim o smd chip 4x4mm ktory bude detekovat ci je telefon zapnuty a ak nie premosti na potrebny cas tlacitko zapnutia si sice viem zrealizovat ale chcem sa tomu vyhnut pokial to bude bude mozne)
- co vsak moze byt je napriklad premostenie niektorych pinov na akomkolvek dostupnom konektore na obvode telefonu
- je mi jasne ze ziadna aplikacia to nezabezpeci ,kedze nebezi ani jadro OS, takze na to ma upozornovat nemusite

(nechcem sa tým nikoho dotknut kto by mi chcel poradit, len jednoducho tieto znalosti architektury mam dostatocne )
- na co to potrebujem? (kedze aby nepadali zbytocne taketo otazky) nieje to uplne presna specifikacia ale modelovy pripad je telefon trvale pripojeny na nabijacku v lesnom stroji z ktoreho odosiela GPS suradnice + udaje motohodin , ovsem pocas odstavky stroja sa stroj kompletne vypina a baterie sa uskladnia mimo (typicky na viac dni *EDIT* a teda kludne aj niekolko mesiacov *EDIT*). /ziadne zalozne baterie nechcem riesit - rad by som len aby telefon nabehol az dostane napajanie/
- iskierku nadeje vidim nie vo vlastnostiach OS ale skor v pripadnej HW odlisnosti u niektoreho vyrobcu , kde by snad nejaky model telefonu (musi vsak byt "android") tuto funkcionalitu zapnutia (hoc aj s oneskorenim niekolkych hodin az sa nabije bateria ci nabehne nejaky casovac) podporoval.
- google ... ano - skusal som, a ano - vo viacerych svetovych jazykoch....
vdaka
Stano