Android OSLG optimus 3D problem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
koller77
Stálý androiďák
Příspěvky: 123
Registrován: úte 08. kvě 2012 18:23:34
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10

LG optimus 3D problem

Příspěvek od koller77 » pát 11. kvě 2012 11:40:54

Prosím opravdu o radu fakt sem zoufalej díky
už nevím na koho se obrátít zkusím tedy na vás. Pořídil sem si telefon LG optimus3D dal sem si do něj 16 GB micro sd kartu ale vše se me cpe do pameti tel ktera je 5 GB po naistalovani par her a aplikaci me nejde fotit pac pamet tel je plna a tel pise odstrante data pritom na pametove karte mám 12 GB volneho mista a samo se to neuklada na pamet kartu. Nevite nebo nemel nekdo tu samou zkusenost diky moc za radu
Po instalaci new soft problem nevyresen fotky uz behaji na pametovku to je ok Stahl sem si gamesu ktera má 40 MB naistaluju ji a po spuštění chce doinstalovat 850 MB a ted zacina problem pac to napise na ulozisti neni dostatek mista. Pritom kdyby se to doinstalovalo na Micro SD kartu kterou tam mám tak na ní je volnejch 12GB. Takze me jde o to proc to hlasi chybu. Kdyz sem naistaloval Sygica kterej chtel 350 Mb doinstalovat a pak sem to dal v App2sd presunout na kartu tak se to presunolo na INTERNI pamet jebe me proc se to kurva nepresouva na tu 16 GB a neni to jen neco jsou to veskere aplikace a hry vse se to sere na interni pamet v nastaveni to nikde napsany neni kam to chci ukladat. Hledal sem to jak debil. Jedine nejakej programek na prepinani Interni pameti a SD karty. Nebo fakt nevim Ale vim to ze v tuhle chvíly si nemuzu nahrat nic co má víc jak 550 MB jinak to hlasi ty kecy [:-(]





Autor tohoto vlákna
koller77
Stálý androiďák
Příspěvky: 123
Registrován: úte 08. kvě 2012 18:23:34
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10

Re: LG optimus 3D problem

Příspěvek od koller77 » pát 11. kvě 2012 11:46:58

Pokud nekdo skutečně pomuže
Naposledy upravil(a) koller77 dne pát 11. kvě 2012 14:55:31, celkem upraveno 1 x.


mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: LG optimus 3D problem

Příspěvek od mmiminoo » pát 11. kvě 2012 12:53:51

sťahovanie prebieha v Androide trocha inak. Najskôr si to sťahuje do Cache (temp) až potom to presúva do downloads alebo do inak určenej zložky.
stiahni si nejaký program čo ti vymaže cache to by tiež malo niečo uvolniť.
Alebo sa dá spraviť na pamäťovej karte EXT partícia a tú namapovať ako ďalšiu internú pamäť v telefóne. Na to ale myslím treba root.

Akú máš verziu androida? Teraz neviem ale staršie verzie (myslím do 2.2) nepodporovali inštaláciu na SD kartu.
Naposledy upravil(a) mmiminoo dne pát 11. kvě 2012 13:42:02, celkem upraveno 3 x.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?


Autor tohoto vlákna
koller77
Stálý androiďák
Příspěvky: 123
Registrován: úte 08. kvě 2012 18:23:34
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10

Re: LG optimus 3D problem

Příspěvek od koller77 » pát 11. kvě 2012 13:21:06

Mám verzi 2.3.5 a vubec sem nepochopil jak si to myslel s tou instalaci


mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: LG optimus 3D problem

Příspěvek od mmiminoo » pát 11. kvě 2012 13:44:41

Teraz stiahneš aplikáciu/hru a tú ti nainštaluje do internej pamäte aj s dátami (tých tvojich 850MB čo potrebuješ) alebo ti aplikáciu nainštaluje do internej pamäte a dáta nainštaluje (uloží) na pamäťovú kartu.
Neviem ako to má vyriešené LG ale mne automaticky dáta dáva na pamäťovku.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?



bone21121
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pát 09. bře 2012 19:30:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SCL GTI 9003

Re: LG optimus 3D problem

Příspěvek od bone21121 » pát 11. kvě 2012 19:49:15

Ja ešte doplním že ak si urobíš Root a stahneš si napr GL to SD alebo Link SD tak si tie hry presunieš na External SD čiže na tú 16 GB.Dajú sa presúvať jak hry tak aj celé aplikácie.Potom už nemusíš riešiť pamäť.Prehľadaj Forum najdi si postup na root a máš po probléme.Potom budeš mať priestoru až až . :DD

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host